Elon Musk nu mai poate

Recomandăm

Musk cere redeschiderea economiei americane acum și a criticat dur restricţiile impuse de starea de carantină din Statele Unite.

„Daţi-le oamenilor libertatea înapoi!” a scris Musk lângă un articol publicat de Wall Street Journal care sugera faptul că măsurile de distanţare socială nu salvează multe vieţi.

„Bravo, Texas!”, a mai scris Musk pe Twitter, subliniind o ştire publicată de Texas Tribune care anunţa că restaurantele şi alte business-uri din statul american se pot redeschide începând de vineri, notează zf.ri.

Într-un alt tweet, Musk a declarat că Statele Unite trebuie să renunţe treptat la restricţiile de circulaţie, dar să menţină măsurile de distanţare socială.

„Da, să redeschidem cu grijă şi să oferim măsuri adecvate de protecţie, dar nu puneţi pe toată lumea sub arest la domiciliu”, a spus miliardarul.

Comentariile lui Musk vin la o zi după ce fabrica Tesla din Fremont, California a fost declarată de către autorităţile statului drept business neesenţial care nu trebuie să rămână deschis.

    -----
  @omniapres.md
  - Advertisement -spot_img

  Ultima oră

  Elon Musk l-a ironizat pe Zelenski într-un meme. Parlamentul ucrainean îi răspunde

  Parlamentul ucrainean şi preşedintele acestuia l-au ironizat luni pe miliardarul Elon Musk după ce acesta a postat pe platforma...
  - Advertisement -spot_img

  Recomandăm și ...

  - Advertisement -spot_img