În vremuri tulburi Angela Merkel face apel la unitate

Recomandăm

Pandemia poate fi depăşită mai rapid dacă există cooperare internaţională

Pandemia de coronavirus va fi depăşită mai rapid dacă ţările colaborează în gestionarea acestei crize, afirmă cancelarul Germaniei, Angela Merkel, pledând pentru îmbunătăţirea procedurilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Organizaţia Mondială a Sănătăţii este instituţia globală legitimă în care se întâlnesc toate mecanismele. Aceasta fiind situaţia, trebuie să ne gândim cum putem îmbunătăţi funcţionarea OMS“, a declarat Angela Merkel, citată de agenţia de presă Reuters, citat de zf.ro.

Cancelarul Germaniei a subliniat că nicio ţară nu poate depăşi pandemia de una singură. “Sunt convinsă că vom depăşi această pandemie. Cu cât vom colabora mai mult la nivel internaţional, cu atât vom depăşi această criză mai rapid“, a apreciat Angela Merkel.

La nivel mondial s-au înregistrat până în prezent 4,73 milioane de cazuri de coronavirus şi 315.488 de decese, conform datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins (SUA).

    -----
  @omniapres.md
  - Advertisement -spot_img

  Ultima oră

  Presa tucă: Guvernul încearcă să lichideze statutul juridic al Găgăuziei

  Guvernul Republicii Moldova, care dorește integrarea în Uniunea Europeană, încearcă să lichideze statutul de autonomie UTA Găgăuzia odată cu...
  - Advertisement -spot_img

  Recomandăm și ...

  - Advertisement -spot_img