Iohannis: Nimeni nu își mai dorește să reintrăm în starea de urgență

Recomandăm

Nimeni nu își mai dorește să reintrăm în starea de urgență, dar vom fi obligați să luăm din nou această decizie dacă presiunea pe spitale va crește semnificativ / Prioritatea PSD e în aceste vremuri grele dărâmarea guvernului. Depunerea unei moțiuni de cenzură e o dovadă de maximă iresponsabilitate, a delcarat Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a avertizat marți, în cadrul unei declarații de presă susținute la Palatul Cotroceni, că va fi obligat să reimpună starea de urgență în România dacă oamenii nu vor respecta restricțiile impuse de guvern, iar numărul îmbolnăvirilor va crește și presiunea pe spitale va crește semnificativ, notează g4media.ro.

Șeful statului a lansat și o serie de critici dure la adresa PSD, partid pe care l-a acuzat de iresponsabilitate pentru că intenționează demiterea guvernului prin moțiune de cenzură în Parlament.

”PSD se ocupă de jocuri politice și combinații meschine pentur a da jos un guvern. O criză politică profundă, suprapusă peste o criză sanitară, asta își dorește PSD pentru România. E e neimaginat cum ar fi arătat România cu un guvern PSD”, a subliniat Klaus Iohannis.

    -----
  @omniapres.md
  - Advertisement -spot_img

  Ultima oră

  Presa tucă: Guvernul încearcă să lichideze statutul juridic al Găgăuziei

  Guvernul Republicii Moldova, care dorește integrarea în Uniunea Europeană, încearcă să lichideze statutul de autonomie UTA Găgăuzia odată cu...
  - Advertisement -spot_img

  Recomandăm și ...

  - Advertisement -spot_img