Zoom a crescut la bursa de la New York cu 157%

Recomandăm

Efectul crizei: Zoom valorează acum mai mult decât cele mai mari şapte companii aeriene listate la un loc

Numărul de utilizatori ai platformei a crescut de la 10 milioane în decembrie 2019 la 300 de milioane în aprilie 2020.

Zoom Video Communications (simbol bursier – ZM), compania care operează platforma de teleconferinţe Zoom, a crescut la bursa de la New York cu 157% de la începutul anului, ajungând la o valoare bursieră de 49,3 miliarde de dolari, faţă de 19 miliarde de dolari la 31 decembrie 2019, potrivit datelor agregate de ZF.

Spre comparaţie, cele mai mari şapte linii aeriene listate în funcţie de venituri – Southwest Airlines, Delta, United Airlines, International Airlines Group, Deutsche Lufthansa, American Airlines şi Air France KLM – au o capitalizare cumulată de 44,7 miliarde de dolari, după ce de la finalul lunii ianuarie încoace au pierdut peste 62% din valoare, potrivit calculelor realizate de ZF pe baza datelor de la Investing.com din şedinţa din 15 mai. Acţiunile Deutsche Lufthansa se tranzacţio­nează şi la Bursa de la Bucureşti, iar de la începutul anului înregistrează o scădere de 53,8%.

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Presa tucă: Guvernul încearcă să lichideze statutul juridic al Găgăuziei

Guvernul Republicii Moldova, care dorește integrarea în Uniunea Europeană, încearcă să lichideze statutul de autonomie UTA Găgăuzia odată cu...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img