Apple cumpără filme vechi

Recomandăm

Apple a realizat că că nu poate concura cu celelalte servicii de streaming video cu doar câteva zeci de titluri originale și a început să achiziționeze drepturile pentru filme și seriale mai vechi.

Serviciul de video streaming al Apple, lansat anul trecut, TV+, s-a bazat pe conținutul original în care a investiți compania americană, iar între timp, strategia s-a schimbat. Apple a decis să-și îmbogățească catalogul prin licențierea conținutului.

Astfel, ar fi intrat în negocieri cu studiourile de la Hollywood pentru cumpărarea drepturilor de difuzare a unor filme și seriale mai vechi.

Catalogul TV+ include în prezent doar câteva zeci de titluri, ceea ce nu poate constitui o alternativă viabilă la Netflix, Disney+ sau HBO.

Conștientă de acest lucru, Apple a stabilit un abonament de doar 5 dolari pentru serviciul său de streaming. Chiar și așa, din cei 10 milioane de abonați pe care îi are TV+, doar jumătate folosesc în mod activ serviciul.

Spre comparație, Disney+ a atras 10 milioane de abonați doar în prima zi de când a fost lansat în Statele Unite.

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Presa tucă: Guvernul încearcă să lichideze statutul juridic al Găgăuziei

Guvernul Republicii Moldova, care dorește integrarea în Uniunea Europeană, încearcă să lichideze statutul de autonomie UTA Găgăuzia odată cu...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img