Începe lupta titanilor – concureță direct cu Google, Amazon, Alibaba

Recomandăm

JioPlatforms este conceptul miliardarului Mukesh Ambani care vrea să construiască o companie globală de tehnologie, ce va concura cu Google, Amazon, Alibaba şi Tencent, anunţă CNN.

Platforma deja este un ecosistem de aplicaţii, ce oferă de la cumpărături alimentare online la streaming video, care serveşte cele 388 de milioane de persoane abonate la reţeaua mobilă Reliance Jio din India.

Ambrani a strîns, în câteva săptămâni, 9 miliarde de dolari de la Facebook şi un grup de investitori americani de top, pentru a alimenta următoarea fază a dominaţiei sale asupra internetului din India, cu cea mai rapidă creştere din lume. Scopul este să devină totul pentru fiecare indian şi să construiască o platformă indispensabilă pentru sute de milioane de clienţi de internet.

  • Elon Musk anunță că aplicația X nu va mai fi gratuită
    X va taxa fiecare utilizator cu „o mică sumă lunară” pentru a combate „armatele de boţi”, anunţă Elon Musk. X, fostă Twitter, este pe cale să se transforme într-o platformă în care accesul va fi posibil doar în urma achitării unui abonament lunar. t.me/Omniapres Informaţia a fost făcută publică de proprietarul Elon Musk, într-o discuţie … Read more
  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Maia Sandu începe vizita de stat în Portugalia

În perioada 2 - 4 octombrie, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează o vizită de stat în Republica Portugheză...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img