320 de noi cazuri de coronavirus depistate în România în ultimele 24 de ore și 16 decese raportate

Recomandăm

320 de noi cazuri de coronavirus depistate în România în ultimele 24 de ore și 16 decese raportate / Autoritățile fac apel către populație pentru respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție sanitară. Autoritățile fac apel către populație pentru respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție sanitară.

Până astăzi, 14 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 21.999 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.719 au fost declarate vindecate și externate.

Având în vedere creșterea numărului de cazuri noi din ultimele zile, pentru care a fost confirmată infectarea cu noul coronavirus (COVID-19), reluăm apelul către populație pentru respectarea cu strictețe a măsurilor generale de protecție sanitară – purtarea măștii în spații închise, păstrarea distanței față de alte persoane, evitarea atingerii suprafețelor comune și a contactului direct, igienizarea frecventă a mâinilor.

Atragem atenția asupra faptului că, în absența asimilării conduitei sanitare responsabile, instituirea măsurilor de relaxare pentru reluarea activităților sociale și economice crește riscul de răspândire a virusului. Din acest motiv, contextul epidemiologic impune conformarea la măsurile de protecție sanitară printr-o atitudine precaută, preventivă, responsabilă, care să permită autorităților continuarea măsurilor pentru redeschiderea altor tipuri de activități.

  • Germania a înregistrat 247 de noi cazuri de îmbolnăvire şi şase decese
  • Mexic a depăşit 142.000 de cazuri şi se apropie de 17.000 de decese de COVID-19
  • Peste 700 de morţi în SUA în 24 de ore
  • 57 de noi cazuri într-o zi în China, record din aprilie
  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Maia Sandu începe vizita de stat în Portugalia

În perioada 2 - 4 octombrie, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează o vizită de stat în Republica Portugheză...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img