Toți impostorii sunt promovați în funcții importante

Recomandăm

Premierul Ludovic Orban își consolidează echipele locale pentru alegerile locale din Romania care vor avea loc pe data de 27 septembrie. Astfel, atrag totți activiștii traseiști de pe la PSD sau de pe la alte partide.

Presa scrie cum la PNL s-a găsit… jumătate de PSD – PNL a racolat la greu parlamentari sau aleși locali de la PSD chiar în prag de alegeri locale. De altfel, PSD a depus și o plângere la DNA în acest sens, acuzând PNL de șantaj. Per total, PNL a preluat de la PSD sau alte formațiuni politice nu mai puțin de 52.704 de aleși locali, dintre care aproximativ 3.300 sunt primari. Dintre aceștia, 498 candidează pentru posturi de primari după ce au candidat anterior la locale din partea altor partide. 225 de la PSD, fix 100 de la ALDE. De asemenea, 6.259 candidați care au fost la alte partide, din care aproximativ 2.200 de la PSD și aproximativ 1.000 de la ALDE.

Un lider politic internațional o pune jos pe Maia Sandu

Amintim că că și Iohannis și Orban sunt mari beneficiari de pe urma PSD: Iohannis a beneficiat de negocierile lui Adrian Năstase pentru ”Sibiu – capitală europeană”” și de fondurile guvernamentale pentru dezvoltarea Sibiului, date de același premier ”penal”.

Orban nu o mai susține pe Maia Sandu

Orban a fost numit ministru în urma susținerii de către PSD a guvernului PNL, contra lui Băsescu. De asemenea, cele 2 partide au colaborat în repetate rânduri – aceasta fiind poate cea mai clară dovadă a ipocriziei de azi.

Iulian Fota este directorul general al Institutului Diplomatic Român a venit cu o reacție pe Facebook.

”Chiar nu intelege nimeni la PNL ca toate numirile astea neinspirate, toti impostorii promovati pe functii importante suprapune tot mai mult partidul pe PSD ? Chiar nu vede nimeni ca intelectualitatea care mai avea asteptari de la acest partid istoric fie intoarce spatele politicii si se refugieaza in supravietuiri individuale fie emigreaza spre USR-Plus, pentru a-si salva sperantele !

Asa a murit PNTCD, fugind toti la guvernare, ca sa prinda cate ceva si lasand partidul, ca gandire si organizare , de izbeliste. Toti si-au trait prezentul , omorandu-si viitorul.

Asta vrea PNL, sa se lupte cu PSD pe electoratul sarac si needucat ? Inteleg ca asta poate asigura ceva timp dar nu electoratul asta poate impinge tara inainte. Istoric, Romania a fost aparata cu taranii , care au dus greul razboaielor dar a fost dezvoltata cu intelectualii, cu burghezia si bancherii. Ori acum , inainte de orice , Romania are nevoie de dezvoltare, are nevoie de rezolvarea problemelor sale structurale.

Occidentul, inclusiv Romania, trebuie sa faca un salt civilizational. Suprapunerea mai multor evolutii epocale, de la geopolitica la mediu si tehnologie, obliga la adaptare. Daca aliatii fac saltul si noi nu, cam cum arata datele din teren, vom ramane iar de caruta, subdezvoltati si vulnerabili la agresiuni externe.

De la PSD nu mai astept de mult nimic, dar nici PNL nu poate oferii tarii altceva decat campioni la table si oameni cu bacalaureatul luat
la 32 de ani ? In ce univers , mediocri au fost vreodata capabili sa salveze o tara?

P.S. Nu sunt membru PNL dar mi-ar place sa vad ca singurul partid istoric din Europa Centrala se ridica la inaltimea obligatiilor istorice. Lucru ce ar ajuta Romania si pe noi toti. Postarea mea este una civica, nu politica”.

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Maia Sandu începe vizita de stat în Portugalia

În perioada 2 - 4 octombrie, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează o vizită de stat în Republica Portugheză...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img