Fugarul Cristian Rizea rămâne fără cetățenie moldovenească

Recomandăm

Condamnat definitiv în urmă cu un an și jumătate, fugarul Cristian Rizea a rămas marți fără cetățenie moldovenească, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial din Moldova. În actele moldovenești pe Rizea îl chema Mihai Cristian Luigi.

Într-o reacție pe Facebook, fostul parlamentar susține că va contesta decizia în instanța din Chișinău.

„Dragi Romani infractorii pe care ii devoalez au platit milioane de euro mafiei politice din Moldova condusa de Igor Dodon si Vladimir Plahotniuc pentru a imi retrage in mod abuziv cetatenia Republicii Moldova ! Ma voi lupta in instanta aici la Chisinau si sper cu ajutorul vostru si al lui Dumnezeu sa pot reusi ! Adevarul Invinge Intotdeauna ! 🔥” este mesajul lui Rizea.

Fostul deputat Cristian Rizea a fost condamnat definitiv, în martie 2019, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 4 ani şi 8 luni închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor. El a fost de negăsit pentru a fi încarcerat.

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Elon Musk l-a ironizat pe Zelenski într-un meme. Parlamentul ucrainean îi răspunde

Parlamentul ucrainean şi preşedintele acestuia l-au ironizat luni pe miliardarul Elon Musk după ce acesta a postat pe platforma...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img