Candidatul e bolnav

Recomandăm

Cine provoacă moldovenii la destabilizare anume în perioada alegerilor? Credem că anume unii ambasadori reușesc să dezbine cetățenii.

Noi, moldovenii, avem mulți cumetri, neamuri și ”prieteni” – acasă sau peste hotare. Însă, orice prieteni te ajută cu zâmbetul pe față, dar nu uită niciodată de propriile interese.

Daca nu reușim să avem grijă de noi, nimeni nu ne va ajuta.  Dacă nu vom fi uniți, ne vom pierde!

Moldova este exploatată la greu sub diferite pretexte – fie pentru democrației, fie pentru libertatea de exprimare, doar să ne vândă iluzii și credite scumpe. Apoi să le mai cumpărăm produsele și serviciile, să le exportăm forță de muncă ieftină care generează impozite, impozite ce vor genera credite.

Biata candidată este exploatată la greu de mentor și de ambasadorii bunăvoinței – de parcă ar viola o pasare neputincioasă, fără vlagă, dezechilibrată psihic, suferind adesea de anorexie.

Exact așa este exploatată Moldova de ambasadori păcii cu interese proprii – ”prietenii” care vor ”binele” moldovenilor, promovând dublele standarde.

Ambasadorii bunăvoinței finanțează televiziuni care deloc nu o menajează pe scârbita candidată. Ca o pasare mica este exploatată fără milă.

Să o compătimim și să ne rugăm să o mai țină pe picioare până duminică.

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Presa tucă: Guvernul încearcă să lichideze statutul juridic al Găgăuziei

Guvernul Republicii Moldova, care dorește integrarea în Uniunea Europeană, încearcă să lichideze statutul de autonomie UTA Găgăuzia odată cu...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img