Președintele a avut o întrevedere cu ambasadorii

Recomandăm

Maia Sandu a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA în Republica Moldova Dereck Hogan, la care au discutat despre situația actuală din Republica Moldova.

Maia Sandu i-a mulțumit ambasadorului SUA în Republica Moldova pentru susținerea fermă acordată țării noastre și cetățenilor noștri de-a lungul timpului, anunță UNIEDIA.

„Ajutorul constant al SUA pentru Republica Moldova înseamnă foarte mult pentru moldoveni, care simt că au un partener de nădejde în calea lor pentru construirea unui stat de drept, ridicarea nivelului de trai și respectarea drepturilor omului”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu a menționat că cetățenii Republicii Moldova sunt puternic afectați de criza economică și sanitară și că depășirea acestor crize este o prioritate imediată. „Vom trece cu bine peste această perioadă grea și vom reuși să ajutăm antreprenorii, agricultorii și familiile nevoiașe, să creștem capacitatea spitalelor și să susținem medicii, inclusiv prin cooperarea cu SUA.”

Președinta aleasă Maia Sandu a vorbit, de asemenea, despre necesitatea de a începe o etapă nouă în politica externă a Republicii Moldova, o politică externă dusă în interesul cetățenilor.

Amintim că Maia Sandu a avut o întrevedere și cu ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko. Maia Sandu i-a mulțumit lui Peter Michalko pentru sprijinul necondiționat și ajutorul constant oferit de UE țării noastre, accentuând faptul că Blocul Comunitar „ne-a sprijinit în perioade dificile și a fost alături de cetățenii noștri și la bine, și la greu.”

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Maia Sandu începe vizita de stat în Portugalia

În perioada 2 - 4 octombrie, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează o vizită de stat în Republica Portugheză...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img