A refuzat-o pe Maia Sandu

Recomandăm

Vladislav Kulminski, președintele Institutului pentru Inițiative Strategice (IPIS), a fost consilier pe politică externă a Premierului Maia Sandu și acum a primit propunerea de a o consilia și la Președinție, însă el a refuzat, informează TRIBUNA.

Kulminski a spus că, la moment, are un contract de onorat pe continentul african.

Eu sunt un expert foarte bun în domeniul politicii externe și reglementării conflictelor. Chiar fiind foarte modest, pot să vă asigur că sunt bun în aceste domenii. Voi merge pe vreo jumătate de an, maxim. Plec în ianuarie. E un proiect foarte interesant profesional și e despre ceea ce fac. Dar, de fapt, contractul era negociat și semnat înainte de propunere (n.r. – de consilier al Președintelui), și eu nu pot să-l refuz. În Republica Moldova comparativ cu acea țară africană lucrurile sunt destul de ok”, a spus fostul consilier al Premierului, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Maia Sandu nu menționează unele detalii, deci încearcă să-și atribui meritul

Expertul a spus că deocamdată nu poate dezvălui țara în care merge.

Cât despre funcția de consilier prezidențial, a mărturisit că și-ar dori să primească din nou propunerea la revenirea în Republica Moldova.

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Presa tucă: Guvernul încearcă să lichideze statutul juridic al Găgăuziei

Guvernul Republicii Moldova, care dorește integrarea în Uniunea Europeană, încearcă să lichideze statutul de autonomie UTA Găgăuzia odată cu...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img