Usatîi umilit public

Recomandăm

Maia Sandu se comportă cu Renato Usatîi de parcă ar fi dintr-o castă inferioară. După ce l-a convins să-și abandoneze tratamentul într-o clinică din Germania și să vină, de urgență, la protestul din Chișinău, președintele ales nu i-a permis primarului de Bălți să urce pe scena din PMAN și să vorbească în fața mulțimii.

Acest lucru se întâmplă după ce Renato Usatîi și-a îndemnat susținătorii să o voteze pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale, iar unii experți susțin că anume datorită acestor voturi lidera PAS a obținut victoria. Despre aceasta jurnalistul Valeriu Reniță a scris într-un editorial, publicat pe canalul său de Telegram. Editorialistul menționează că Usatîi aștepta ca Maia Sandu să îi ofere o funcție înaltă în stat, iar în schimb a fost umilit public.

Atenție! Primarul general într-o secvență video ce conține un gest indecent https://t.me/fluxul

Aceeași soartă au avut-o și alți foști aliați ai Maiei Sandu. Astfel, din numele Platformei DA pe scena din centrul Capitalei a vorbit Alexandr Slusari, dar nu Andrei Năstase. “Despre Filip și Candu nici nu s-a pomenit”, menționează Reniță.

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Presa tucă: Guvernul încearcă să lichideze statutul juridic al Găgăuziei

Guvernul Republicii Moldova, care dorește integrarea în Uniunea Europeană, încearcă să lichideze statutul de autonomie UTA Găgăuzia odată cu...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img