Nemerenco: Recunosc, am greșit …

Recomandăm

Fosta ministră a Sănătății, Ala Nemerenco, recunoaște că a greșit când a făcut prognoza cazurilor de coronavirus în luna decembrie.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Nemerenco scrie că nu vor fi 39.000 de cazuri de COVID-19 precum a prognozat, dar mult mai multe.

Chicu: Protestatarii au cumpărat tractoarele din impozitele plătite de polițiști, profesori, medici…”

“Pe 26 noiembrie, în baza indicatorului de multiplicare venisem cu prognoza că dacă guvernul nu va întreprinde nimic, în decembrie se vor înregistra 39.000 de cazuri noi de COVID19, iar în ianuarie 2021 – 50.000 de cazuri. Autoritatea cea mai centrală dintre toate, desigur, iar s-a enervat că atentez la onoarea lor, dar nu a întreprins absolut nimic.

Recunosc, am greșit… Nu vor fi atâtea cazuri câte am prognozat. Ci mult mai multe. Fiindcă la jumătate de decembrie sunt înregistrate deja 30.000 de cazuri (29.965). Deci, în decembrie vor fi nu 39.000, dar minim 50.000 de cazuri, sau poate mai multe. Și în ianuarie vreo 70.000. Rezultatele întrec chiar și cele mai sumbre prognoze.

Purtați mască, dragi moldoveni. Purtați mască cu toții și aveți încredere în ce vă spunem noi, medicii. Pe guvern nu mai putem conta, ei nu se pricep la nimica. Contați pe voi, pe medici și pe mască. Aveți grijă mare. Cel mai frumos Crăciun e Crăciunul acasă, în familie, nu pe pat de spital”, a scris Nemerenco.

https://www.facebook.com/ala.nemerenco/posts/2731923207059927
  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Presa tucă: Guvernul încearcă să lichideze statutul juridic al Găgăuziei

Guvernul Republicii Moldova, care dorește integrarea în Uniunea Europeană, încearcă să lichideze statutul de autonomie UTA Găgăuzia odată cu...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img