O româncă a păcălit amantul cu aproape 1 milion de euro

Recomandăm

O tânără din România, care lucrează ca hostess în Spania, este judecată pentru înșelăciune în formă continuată, după ce a „stors” de la un client al agenției la care era angajată aproape 1 milion de euro, până l-a adus pe acesta în pragul falimentului.

Potrivit anchetatorilor spanioli, citați de Alerta, femeia s-a implicat într-o relație amoroasă cu un client al clubului de hostess la care a lucrat timp de doi ani, a profitat de acest lucru și i-a cerut bărbatului de mai multe ori sume mari de bani.

Procesul în care este judecată românca va începe în Cantabria, procurorii solicitând o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru frauda de aproape 1 milion de euro.

Potrivit procurorilor, femeia a profitat de relația personală pe care a stabilit-o cu spaniolul bogat și a început să-i ceară sume de bani sub diferite pretexte care s-au dovedit a fi false. Astfel, românca i-a spus acestuia că urmează să fie operată ba pentru că are probleme de sănătate, ba pentru că a suferit un accident de circulație și, la un moment dat, chiar i-a spus amantului că are o tumoare pe creier și are nevoie de intervenții chirurgicale și de tratamente de chimioterapie și radioterapie.

Într-un final, bărbatul și-a dat seama că este mai sărac cu un milion de euro și că a fost păcălit.

Când i-a cerut explicații, femeia i-a spus că, de fapt, „a fost înșelată de avocatul ei în România, de directorul băncii și că, din cauza corupției din țara ei, trebuia să trimită mai mulți bani pentru a-și debloca conturile”.

În decurs de 2 ani, femeia i-a cerut bărbatului de mai multe ori diferite sume cuprinse între 2.000 și 49.500 de euro. În total, a primit 922.000 de euro, bani care au fost virați în diverse conturi bancare din România sau Spania.

Pentru plata acestor sume, bărbatul a apelat la economiile sale, la un cont comun pe care îl avea împreună cu fratele lui, a împrumutat bani de la bănci sau persoane private și chiar a vândut proprietăți.

„Inculpata, care nu a primit niciunul dintre tratamentele sau operațiile menționate, odată ce a avut convingerea că nu va mai obține alte beneficii materiale, s-a despărțit de inculpat și a dispărut de la reședința obișnuită”, spun procurorii.

Pe lângă cei 7 ani de închisoare, procurorii cer ca femeia să-i înapoieze bărbatului toți banii primiți.

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Maia Sandu începe vizita de stat în Portugalia

În perioada 2 - 4 octombrie, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează o vizită de stat în Republica Portugheză...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img