Slusari a îngropat PPDA

Recomandăm

În cazul în care liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, câștiga alegerile prezidențiale, candidatura înaintată la funcția de premier ar fi fost cea a vicepreședintelui Parlamentului Alexandr Slusari. https://bit.ly/3oSz6K0

”Dacă eram președintele R. Moldova, prima mea candidatură pentru funcția de premier ar fi fost al lui Alexandru Slusari, așa cum am promis în campania electorală.

Chicu: Dacă i s-ar permite, ar fi foarte bine. Se poate!

Domnul Slusari are capacitatea să formeze un cabinet de miniștri capabili să prezinte rezultate și pe timp de criză economică și sanitară, bineînțeles cu suportul partenerilor externi și interni”, a declarat Năstase.

Pe de altă parte, sunt voci care declară că anume Slusari a îngropat PPDA.

Bogdan Ţîrdea declară că lucrurile sunt simple – Sandu a distrus complet PPDA-ul. Toate mandatele acestui partid vor merge la PAS. Năstase își poate exprima profunda recunoștință lui Slusar care a alergat la toate televiziunile împreună cu Usatîi și Reniță, l-au atacat pe Dodon de frica Maiei Sandu. Astfel, ei credeau că îl ”îngroapă” pe Dodon, dar s-au îngropat pe ei însăși. Plahotniuk este mulțumit. Sandu la fel. Și nimănui nu-i pasă acum de Andrei Nastase.

Gavrilița recunoște că are șanse puține pentru că propune un Guvern incompetent

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Presa tucă: Guvernul încearcă să lichideze statutul juridic al Găgăuziei

Guvernul Republicii Moldova, care dorește integrarea în Uniunea Europeană, încearcă să lichideze statutul de autonomie UTA Găgăuzia odată cu...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img