Cheltuieli zilnice de peste 3 000 de lei pentru flori și compoziții florale

Recomandăm

Președintele ales nu se poate abține – de la 6000 de lei lunar care îi avea înainte de a deveni președintele țării, acum cheltuie doar 3000 de lei zilnic pentru flori.

👉1. Președintele Igor Dodon era în Președinția de pe Ștefan cel Mare – hoooo, așa lux în cea mai săracă țară. VS Președintele Maia Sandu este în Președinția de pe Ștefan cel Mare – e normal, asta e instituția prezidențială și normal să aibă unde sta.

👉2. Gardul de la Președinție, în timpul lui Igor Dodon se spunea că “se izolează de popor și TREBUIE SCOS”. În timpul Maiei Sandu: ce v-ați legat atâta de gardul cela? Lăsați-l în pace!

👉3. Bugetul Președinției. În acest an Președinția Maiei Sandu are un buget planificat cu circa 5 000 000 de lei mai mare decât cel cheltuit anul trecut de Președinția Igor Dodon. Când Dodon era președinte, TURMA MAYA spunea că e “un președinte de lux”, iar acum Maia Sandu “cheltuie strictul necesar”.

👉4. Flori pentru Președinție. Maia Sandu cheltuie zilnic peste 3 000 de lei pentru flori și compoziții florale. TURMA MAYA: ei și ce? Ea e femeie și flori sunt necesare la președinție, dar și la diferite evenimente publice.

👉5. Președinția Maiei Sandu vrea să cumpere covoare de aproape 200 000 de lei, în condițiile în care instituția are mai puțin de 3 ani de când a fost reparată și înzestrată inclusiv cu covoare. TURMA MAYA tace, încă nu știe ce să spună, dar sigur e gata să sărute covoarele pe care a călcat piciorul Maiei Sandu.

👉6. Președinția Maiei Sandu vrea să cumpere mobilă de 194 000 de lei în instituția care, repetăm, a fost reparată și dotată cu tot mobilierul necesar cu mai puțin de 3 ani în urmă. TURMA MAYA continuă să tacă, fără a naște în capul lor schizofrenic vreun răspuns plauzibil. Dar aprobă cheltuirea banilor publici prin tăcere.

👉7. Maia Sandu planifică să cheltuiască în acest an, doar pentru bilete de avion, 800 000 de lei. Asta înseamnă circa 67 de mii de lei pe lună, dar vizitele peste hotare mai înseamnă și diurne, rezervarea hotelurilor, asigurarea pazei din banii noștri etc. Pe Igor Dodon îl criticau pentru vizitele dese peste hotare, iar Maia Sandu, poreclită “broasca călătoare” (cacafonie necesară), TURMA MAYA o ridică în slăvi că aduce poze frumoase de peste hotare. Și zero, absolut ZERO rezultate pentru cetățeni.

👉8. Igor Dodon era criticat pentru paza de stat care îl înconjura. Acum Maia Sandu este înconjurată de același număr de bodygoarzi. TURMA MAYA: foarte bine, e necesar să fie păzită că ea luptă cu bandiții (cum luptă, doar capul schizofrenic al TURMEI MAYA știe).

👉9. Igor Dodon era criticat pentru că promovează în funcție la Președinție colegi de partid. Maia Sandu a transformat Președinția în filiala Buiucani a PAS și TURMA MAYA este pe cale să simtă orgasm de la asta.

👉10. Igor Dodon era criticat pentru că ar numi în funcții persoane cu integritate știrbită. Maia Sandu s-a înconjurat cu consilieri milionari, care își ascund averile prin offshoruri, le scriu pe copii, condamnați penal, plagiatori etc. TURMA MAYA: lăsați oamenii în pace să lucreze, că ei sunt #oamenibuni.

În final, TURMA MAYA este simptom clar al schizofreniei. Apropo, nu e fenomen nou. Cine credeți că o vor arde pe rug pe Maia Sandu în viitorul apropiat sau mediu? Da! Exact, TURMA MAYA, care se va transforma în TURMA ANTI-MAYA.

📌Cine nu crede, le recomandăm să citească vreo carte de istorie contemporană a Republicii Moldova.
❓❗️Cine l-a scuipat pe Iurie Roșca? Cei care l-au urmat pe străzi ca și poporul evreu pe Moise prin pustiu.
❓❗️Cine l-a scuipat pe Vlad Filat? Cei care-l credeau mesia europenismului în țara noastră. Cei care au fluturat drapele cu 12 steluțe și cu stajarul verde.
❓❗️Cine l-a scuipat pe Mihai Ghimpu și pe Dorin Chirtoacă? Cei care îi credeau “întâi premergătorii unionismului în a doua țară românească”.
❓❗️Cine îl scuipă pe Andrei Năstase? Cei care au protestat la îndemnul lui și-l ridicau în slăvi, făcând din el icoana “poporului deșteptat”.

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Maia Sandu începe vizita de stat în Portugalia

În perioada 2 - 4 octombrie, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează o vizită de stat în Republica Portugheză...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img