Maia Sandu are o capacitate de muncă de invidiat

Recomandăm

Timp de două zile lucrătoare, Maia Sandu a emis Decretul pentru negocierea și semnarea Acordului de asistență financiară de 15 milioane de euro din partea UE și apoi, sâmbătă și duminică, iar luni a semnat Acordul de asistență financiară.

Aceasta informație vine într-un context când președintelui ales i se amintește despre anturajul său de consilieri, despre Andrei Spînu despre afacerile sale.

Este vorba despre comportamentul inadecvat al șefului Delegației UE în Moldova, Peter Michalko

Astfel, pe data de 17 februarie 2021 – Președintele Maia Sandu a emis Decretul pentru negocierea și semnarea Acordului de asistență financiară de 15 milioane de euro din partea UE https://bit.ly/2NJ4c9X

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a emis astăzi Decretul pentru inițierea negocierilor și aprobarea semnării în formă simplificată a Acordului de finanțare dintre Republica Moldova și Comisia Europeană în valoare de 15 milioane de euro, pentru atenuarea efectelor pandemiei.

Iar astăzi, 22 februarie 2021 – Președintele Maia Sandu a semnat Acordul de asistență financiară de 15 milioane de euro din partea UE. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat Acordul de finanțare dintre Republica Moldova și Comisia Europeană, în valoare de 15 milioane de euro, privind „Contractul de Reziliență Covid-19 pentru Republica Moldova”. https://bit.ly/2ZGOWNs

Astăzi, de fapt, deputații PAS au numărat și mandatele desenate de BOP, care aduce PN lui Usatîi în Parlament și scapă de PPDA lui Andrei Nastase, iar RISE Moldova a făcut publică o investigație despre anturajul președintelui ales.

Andrei Spînu, secretarul general al administrației prezidențiale, a jonglat de ani buni cu mai multe companii, inclusiv din zone offshore. Direct sau indirect, numele lui este legat de jurisdicții precum Cipru, Hong Kong, Delaware și Belize, scrie rise.md.

Mai mult, pe când era viceministru al Tineretului și Sportului, Spînu a fost și în incompatibilitate de funcție. S-a întâmplat la intersecția anilor 2015-2016, când, în paralel, a administrat activitatea unei firme din Hong Kong care, în ultimii ani, i-a adus circa 8 milioane de lei.

Maia Sandu pierde din popularitate din cauza anturajului corupt

  -----
@omniapres.md
- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Adrian Albu: Sunt posibile progrese esenţiale în domeniul eficienţei energetice în Chişinău

Renovarea sistemului termic a blocurilor de locuit și elaborarea, la nivel municipal, a unui cadru normativ în domeniul energetic...
- Advertisement -spot_img

Recomandăm și ...

- Advertisement -spot_img