Apple cumpără filme vechi

Apple a realizat că că nu poate concura cu celelalte servicii de streaming video cu doar câteva zeci de titluri originale și a început să achiziționeze drepturile pentru filme și seriale mai vechi.

Serviciul de video streaming al Apple, lansat anul trecut, TV+, s-a bazat pe conținutul original în care a investiți compania americană, iar între timp, strategia s-a schimbat. Apple a decis să-și îmbogățească catalogul prin licențierea conținutului.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Astfel, ar fi intrat în negocieri cu studiourile de la Hollywood pentru cumpărarea drepturilor de difuzare a unor filme și seriale mai vechi.

Catalogul TV+ include în prezent doar câteva zeci de titluri, ceea ce nu poate constitui o alternativă viabilă la Netflix, Disney+ sau HBO.

Conștientă de acest lucru, Apple a stabilit un abonament de doar 5 dolari pentru serviciul său de streaming. Chiar și așa, din cei 10 milioane de abonați pe care îi are TV+, doar jumătate folosesc în mod activ serviciul.

Spre comparație, Disney+ a atras 10 milioane de abonați doar în prima zi de când a fost lansat în Statele Unite.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Horoscop 18 mai – zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai - o zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale. TAUR Poate ați chemat niște prieteni pe...

Valeriu Ostalep: „Populația Republicii Moldova nu vrea să lupte cu nimeni”

Întreaga populație a Moldovei nu vrea să lupte cu nimeni și este îngrijorată de declarațiile militariste ale autorităților. Drept urmare, ei sînt nevoiți să scoată din țară copiii de 16-17 ani, pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să lupte mai tîrziu. O astfel de opinie...

VIDEO: Iurie Mărgineanu: Dragalin ar porni dosare de corupție și împotriva actualei puteri, dar nu i se permite

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, ar vrea să investigheze anumite dosare de rezonanță, precum licitația de la aeroport, drumul Leova-Bumbăta și altele, dar acest lucru nu i se permite. De această părere este avocatul Iurie Mărgineanu, care susține că, în PAS, există „persoane care sunt...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica