Și în această vară, prețurile pe litoralul românesc sunt mai mari decât în Bulgaria sau Grecia

Prețurile pentru stațiunea Mamaia, în hoteluri clasificate la 5 stele cu mic dejun inclus, au fost fixate pentru această lună la 70 – 75 de euro pe noapte/ persoană, dar vor crește pentru iulie și august până la 105 – 110 euro/ noapte/persoană, urmând ca în septembrie să scadă până la 55-60 de euro pe noapte/persoană, notează Profic.ro

Pentru hotelurile de 4 stele din stațiune, tarifele variază în funcție de regimul ales de client.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Astfel că, pentru lunile iunie și septembrie, hotelurile de 4 stele s-au pregătit cu tarife cuprinse între 60 și 85 de euro pe noapte, în timp ce în iulie acestea se majorează până la 100 și 110 euro de persoană/ noapte, pentru ca în august să ajungă și la 120 de euro/ pers./ noapte.

La 3 stele, în Mamaia, prețurile ajung la o medie de 30-50 de euro/ pers./ noapte. La 30 de euro/ noapte aveți inclus micul dejun, în timp ce la 70 de euro/ noapte, regimul este de all inclusive, conform datelor IRI Travel. Costinești (4 stele, mic dejun) Iunie și septembrie: 35 – 40 euro/ noapte/ pers. Iulie: 50 – 55 euro/ noapte/ pers. August: 60-65 euro/ noapte/ pers.

Costinești (3 stele, mic dejun) Iunie: 20 – 25 euro/ pers./ noapte Iulie: 30 euro/ pers./ noapte August: 35 euro/ pers./ noapte Septembrie: 15-17 euro/ pers./ noapte

Eforie Nord Hotelurile de 4 stele din Eforie Nord își așteaptă clienții cu prețuri care variază destul de mult. Iunie: 38 – 80,5 euro/ pers. Iulie: 67,5 – 112,5 euro/ pers. August: 67 – 112,5 euro/ pers. Septembrie: 38 – 67 euro/ pers.

Prețuri la cazare în Bulgaria în funcție de hotel

În Bulgaria, hotelurile de 5 stele din Nisipurile de Aur își asteaptă turiștii cu tarife cuprinse între 48 și 52 de euro, aici fiind inclus doar micul dejun. La 4 stele, tarifele pentru cazare cu mic dejun variază în jurul cotei de 25 de euro/ pers. În timp ce la all inclusive, acestea urcă până la 40 de euro. La 3 stele, diferența pe noapte între hotelurile care oferă mic dejun și all inclusive nu este decât de 5 euro. Adică 20-22 euro/ noapte sau 25-27 euro/ pers.

Astfel, pentru luna iulie și august, bulgarii majorează prețurile cu 10-15 euro de persoană pe noapte la fiecare categorie de hotel, iar în septembrie, prețurile ajung la nivelul lunii iunie.

În Sunny Beach, pentru lunile iunie și septembrie, tarifele pe noapte la 5 stele variază între 60 și 65 de euro, la 4 stele, coboară la 40-45 de euro/ pers. in funcție de regimul ales, iar la 3 stele cu mic dejun prețul este de 20 de euro/ noapte, iar cu all inclusive, 25-30 euro/ noapte.

În schimb, când vorbim de lunile iulie și august, la 5 stele cu all inclusive, tarifele se majorează până la 77-80 de euro. La 4 stele, all inclusive: 48-55 euro, cu mic dejun: 40-45 euro. Pentru hotelurile de 3 stele, prețurile sunt cuprinse între 30 și 40 de euro în funcție de masă.

Tarife practicate de hotelurile din Grecia în vara 2020

Pentru că situația este destul de incertă în ceea ce privește libera circulație a românilor până în Grecia, pentru luna iunie nu putem vorbi de tarife exacte. În schimb, pentru luna iulie, prețurile pornesc de la 22-25 de euro/noapte în Thassos, la hotelurile de 3 stele cu self catering. Dacă doriți cu mic dejun atunci prețurile ajung la 40-45 de euro.

La 4 stele, prețurile variază între 70 și 80 de euro, dacă alegeți cazare cu mic dejun sau demipensiune.
La 5 stele, tarifele oscilează între 70 și 90 de euro.
Pentru luna august, Thassos vă așteaptă cu tarife de 55 de euro/ pers. la hotelurile de 3 stele, iar la 4 stele acestea se duc la 75-85 de euro/ pers.,
în timp ce la 5 stele pot ajunge și la 100 de euro/ pers. În luna septembrie, prețurile scad cu 10-15 euro/ pe noapte sub cele practicate în iulie.

Detalii pe Profit.ro

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Horoscop 18 mai – zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai - o zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale. TAUR Poate ați chemat niște prieteni pe...

Valeriu Ostalep: „Populația Republicii Moldova nu vrea să lupte cu nimeni”

Întreaga populație a Moldovei nu vrea să lupte cu nimeni și este îngrijorată de declarațiile militariste ale autorităților. Drept urmare, ei sînt nevoiți să scoată din țară copiii de 16-17 ani, pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să lupte mai tîrziu. O astfel de opinie...

VIDEO: Iurie Mărgineanu: Dragalin ar porni dosare de corupție și împotriva actualei puteri, dar nu i se permite

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, ar vrea să investigheze anumite dosare de rezonanță, precum licitația de la aeroport, drumul Leova-Bumbăta și altele, dar acest lucru nu i se permite. De această părere este avocatul Iurie Mărgineanu, care susține că, în PAS, există „persoane care sunt...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica