Thailanda îi ispiteşte pe călători cu un pachet de cinci stele – carantină în lux

Călătorii care vin din străinătate în Thailanda se pot muta într-o staţiune unde beneficiază de cazare de lux în condiţii de carantină pentru a evita măsurile de izolare „spartane“ ale guvernului.

Hotelurile thailandeze afectate dur de pandemia de COVID-19 vând un produs de nişă în efortul de a se menţine pe linia de plutire: pachete de carantină de lux pentru călătorii care vin din străinătate. Guvernul Thailandei a permis unui număr de cinci hoteluri din Bangkok şi din jurul oraşului să găzduiască oaspeţii care necesită „servicii speciale, pe cheltuială proprie“, ca alternativă la carantina impusă de stat, notează zf.ro.

Spre exemplu, Movenpick BDMS Wellness Resort Bangkok, operată de un lanţ hotelier elveţian şi deţinută de unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din Thailanda, oferă un pachet „Homecoming Health Watch“ de cinci stele la preţul de 1.832 dolari. Acesta include transferuri la aeroport, pensiune completă pentru 15 nopţi şi plimbări în aer liber prin grădinile hotelului.

Am anunţat pachetul, apoi oamenii care erau în carantină obligatorie au început să ne sune“, spune Bruno Huber, directorul general al staţiunii. „A fost un truc frumos.“ Thailanda a fost prima ţară după China care a raportat cazuri de Covid-19, dar boala nu s-a răspândit la fel de agresiv ca în alte state. Cu toate acestea, industria turismului, un motor economic important, s-a prăbuşit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.