ULTIMA ORĂ – Maia Sandu se mărită

Echipa Partidului Solidaritate și Acțiune lucrează pe două fronturi în această campanie electorală, adică și pentru Renato Usatîi scrie telegraph.md.

Afirmația a fost făcută în cadrul emisiunii Politica din 9 septembrie 2020, la care a participat și Maia Sandu. Morari a întrebat-o pe șefa PAS despre bannerele și siteul de campanie ale candidatului Renato Usatîi (vezi mai jos), care sunt similare celor lansate și pentru candidata Maia Sandu.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Renato Usatîi a scris pe bannerele sale sloganul “Astăzi facem primul pas”, iar pe pagina web a folosit structura, textele și butoanele site-lui de campanie al Maiei Sandu, fiind schimbată doar culoarea.

Orban nu o mai susține pe Maia Sandu

Amintim că Usatii a declarat că face nuntă cu Maia Sandu si, astfel, el devin presedinte si ea prim-ministru pentru urmatorii 40 de ani.

“Iaca mireasa la noi isi face de cap, cel putin din declaratiile ca iaca Usatii nu-i prea serios, si ca partid. Maia Sandu trebuie inca sa manance maliga, impreuna cu alti politicieni, ca sa ajunga la ratingul pe care-l am eu. Daca facem o nunta cu Maia Sandu si devin eu presedinte si ea prim-ministru, uzurpam puterea pentru urmatorii 40 de ani. Maia Sandu daca vrea sa ramana doar un politician, inseamna ca lasa sa umble cu declaratii de genul ca Usatii nu-i bun”, a spus Usatii.

O reacția extaziata și satisfăcută a Maiei Sandu se vede in video de mai jos

Cu câteva zile în urmă, canalele de telegram care scriu despre procesele politice din Republica Moldova, au lansat o informație potrivit căreia mai mulți politicieni de la noi sunt consultați de aceeași experți din România.

Deși aparent, de ochii lumii, nu fac front comun și chiar ar fi în confruntare directă pe dimensiunea cursei prezidențiale, Renato Usatîi și Maia Sandu nu văd o problemă în a se destăinui, a asculta sfaturi și a fi ghidați de aceleași persoane, notează schime.md.

Specialistul despre care scriu canalele de telegram că împreună cu o echipă cu care s-a desantat recent la Chișinău i-ar consulta pe ambii – este românul Andrei Stoiciu, un vechi prieten al politicienilor moldoveni. Inclusiv a lui Vlad Plahotniuc, cu care a colaborat în perioada în care acesta era în plin război cu Vladimir Filat.

Consultanții politici sunt și groparii politicienilor, ori ei lucrează pentru nivelul politicienilor. Rezultatul campaniei nu îi recomandă deloc pe plan internațional pe acești consultanți, de aceea, nivelul local pentru bani mulți este exact specificul nașilor politici din România

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Cornelia Cozonac: Lăsați procurorii să-și facă treaba …..

Jurnalista de investigații Cornelia Cozonac scrie ca ar fi depistat dosare penale la rudele unor membri ai comisiei de vetting. Da eu am mai multe intrebari la Comisia parlamentara, bunaoara cum i-au selectat pe membrii comisiilor de prevetting si vetting. Candidatii propuși de partenerii de dezvoltare...

VIDEO: Scandalul de la Teleradio-Moldova ia amploare

Ies noi detalii despre problemele de la Teleradio Moldova. Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al Teleradio-Moldova, constată un haos fără precedent în instituție. Banii publici se cheltuie în secret, emisiuni de interes public nu se produc, știri despre viața din republică se fac puține,...

Zaharova: O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la UE ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO

O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la Uniunea Europeană ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO, a afirmat joi purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, întrebată în legătură cu posibilitatea ca cele două ţări să devină...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica