ULTIMA ORĂ – Maia Sandu se mărită

Echipa Partidului Solidaritate și Acțiune lucrează pe două fronturi în această campanie electorală, adică și pentru Renato Usatîi scrie telegraph.md.

Afirmația a fost făcută în cadrul emisiunii Politica din 9 septembrie 2020, la care a participat și Maia Sandu. Morari a întrebat-o pe șefa PAS despre bannerele și siteul de campanie ale candidatului Renato Usatîi (vezi mai jos), care sunt similare celor lansate și pentru candidata Maia Sandu.

Renato Usatîi a scris pe bannerele sale sloganul “Astăzi facem primul pas”, iar pe pagina web a folosit structura, textele și butoanele site-lui de campanie al Maiei Sandu, fiind schimbată doar culoarea.

Orban nu o mai susține pe Maia Sandu

Amintim că Usatii a declarat că face nuntă cu Maia Sandu si, astfel, el devin presedinte si ea prim-ministru pentru urmatorii 40 de ani.

“Iaca mireasa la noi isi face de cap, cel putin din declaratiile ca iaca Usatii nu-i prea serios, si ca partid. Maia Sandu trebuie inca sa manance maliga, impreuna cu alti politicieni, ca sa ajunga la ratingul pe care-l am eu. Daca facem o nunta cu Maia Sandu si devin eu presedinte si ea prim-ministru, uzurpam puterea pentru urmatorii 40 de ani. Maia Sandu daca vrea sa ramana doar un politician, inseamna ca lasa sa umble cu declaratii de genul ca Usatii nu-i bun”, a spus Usatii.

O reacția extaziata și satisfăcută a Maiei Sandu se vede in video de mai jos

Cu câteva zile în urmă, canalele de telegram care scriu despre procesele politice din Republica Moldova, au lansat o informație potrivit căreia mai mulți politicieni de la noi sunt consultați de aceeași experți din România.

Deși aparent, de ochii lumii, nu fac front comun și chiar ar fi în confruntare directă pe dimensiunea cursei prezidențiale, Renato Usatîi și Maia Sandu nu văd o problemă în a se destăinui, a asculta sfaturi și a fi ghidați de aceleași persoane, notează schime.md.

Specialistul despre care scriu canalele de telegram că împreună cu o echipă cu care s-a desantat recent la Chișinău i-ar consulta pe ambii – este românul Andrei Stoiciu, un vechi prieten al politicienilor moldoveni. Inclusiv a lui Vlad Plahotniuc, cu care a colaborat în perioada în care acesta era în plin război cu Vladimir Filat.

Consultanții politici sunt și groparii politicienilor, ori ei lucrează pentru nivelul politicienilor. Rezultatul campaniei nu îi recomandă deloc pe plan internațional pe acești consultanți, de aceea, nivelul local pentru bani mulți este exact specificul nașilor politici din România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *