Ipocrizia unei femei

Invitat la emisiunea „Puterea a Patra”, Sergiu Mocanu a avut o discuție cu moderatorul Gheorghe Gonța despre situația politică din țară și contextul politic și electoral. El spune că nu va participa la acest scrutin, pentru că nu are pe cine recomanda în turul doi. Totuși, a insistat pe niște clarificări, în opinia lui, importante sp fie cunoscute de electorat.

Cu referire la candidați, el constată un o colaborare concertată între unii concurenți. ”Că este un tandem, eu nu am nici o îndoială. Lumea încă o să vadă câtă mizerie este în campania asta electorală.

ULTIMA ORĂ – Maia Sandu se mărită

Femeia aceasta a vrut să numească Procurorul General și să-l scoată când vrea ea, dar asta să fie valabil după un prim-ministru cu centură de castitate*, cum o are ea. Ea spune că are centură de castitate. Nu a văzut-o nimeni”, a mai spus Sergiu Mocanu Emisiunea „Puterea a Patra”.
”Vor eșua foarte mulți, din ceea ce li se pare lor acum că sunt cloște electorale. În temperatura asta pe care o are acum organismul lor social. Toți cred că vor reuși și sunt cu o animă. O să vedeți ce tristețe va fi a doua zi după 2 noiembrie. Ori eu nu vă posibilitatea de a schimba acuma”, a mai adăugat Sergiu Mocanu.

”Mie tot îmi spun că trebuie de schimbat ceva acuma, dar ce să facem? Ce să facem, dacă în lunile februarie- martie când se putea de făcut ceva, când încă nu era chestia asta cu banii lui Plahotniuc pentru un Guvern Nastase, când abia era proaspăt, se vedea că Maia Sandu este o ipocrită și a plecat de la Guvernare. Bruxelles cela pe care ea îi pârăște pe toți la Bruxelles, au rămas toți cu ochii mășcați, când a văzut ce a făcut tipa asta. Pârăște la Bruxelles așa cum era elevă la școală și spunea dirigintei de clasă. Eu sunt foarte indignat. ”, spune Mocanu.

  • O centură de castitate este un dispozitiv destinat să prevină ca un subiect uman, indiferent dacă este de acord sau nu, să aibă relații sexuale prin penetrație. Variante derivate ale acestui tip de dispozitiv, de asemenea, au fost folosite să prevină masturbarea. Astfel de centuri au fost concepute inițial pentru femei, aparent cu scopul de a le păstra castitatea, de a le proteja de viol sau de a descuraja femeile și potențialii lor parteneri sexuali de ispita contactului sexual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *