Ceban: Cu susținerea lui Igor Dodon în Capitală au fost realizate mai multe proiecte

Ion Ceban, într-o postare pe Facebook, a enumerat proiectele care au fost realizate în municipiul Chișinău cu susținerea lui Igor Dodon. Printre acestea sunt renovarea străzii Albișoara, reparația trotuarelor de pe străzile Pușkin și Bodoni, dar și lucrările de modernizare a stației de alimentare cu apă de pe Nistru.

Ceban a susține că există și alte proiecte mari și ambițioase pe lângă cele de îmbunătățire a infrastructurii în Chișinău, care trebuie realizate cu efort comun. Este vorba despre finalizarea construcției drumului de centură, reabilitarea completă a albiei râului Bîc, dar și crearea unei zone economice libere și a unui parc industrial în zona municipală.

Ion Ceban a menționat faptul că în premieră, în Republica Moldova, Președinția, Parlamentul, Guvernul și Primăria Capitalei fac o echipă comună și muncesc în favoarea cetățeanului.

“Astăzi nu avem situații când Parlamentul – Guvernul – Primăria instalează fiecare „BRADUL” sau, dar lucrează în comun la proiecte ambițioase”, mai spune Ceban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *