Ion Ceban spune “De ce Igor Dodon?”

spot_img

Igor Dodon este un lider adevărat, un profesionist, un bun familist și un prieten de încredere. Acestea sunt calitățile forte ale candidatului la funcția de Președinte, care l-au determinat pe Ion Ceban să se implice în campania de susținere a lui Igor Dodon.
”În mare parte, arena noastră politică s-a înecat în agresiune și minciuni și ne dăm seama cât de manipulat este tabloul politic pentru alegători. Cunosc această bucătărie a politicii din interior și cunosc personal mulți politicieni – știu ce fel de oameni sunt ei și în ce domenii sunt competenți. Observând din exterior bătăliile și atacurile asupra liderilor politici, îmi dau seama cât de dificil le este cetățenilor să facă o alegere, în contextul unei intense dezinformări”, scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.
Potrivit edilului, la aceste alegeri cea mai mare parte a eforturilor sunt îndreptate pe atacul concurenților, dar mai puțin pe promovarea programelor electorale a fiecărui candidat.
Ion Ceban a prezinentat mai multe puncte forte ale lui Igor Dodon care l-au determinat să îl susțină în acest scrutin.
”Igor Dodon este specialist. A lucrat și a învățat toată viața. Acesta este unul dintre punctele sale forte. Datorită faptului că Igor Dodon mereu a continuat să învețe, a obținut rezultate. Aceste calități sunt locomotiva dezvoltării sale dar și a tot ce face. După ce a devenit președintele țării, domnul Dodon nu și-a pierdut entuziasmul și dorința de a învăța – acum aceste calități au devenit standardul echipei bordului prezidențial”, susține Ceban.
Un alt punct forte – Igor Dodon este un familist, un adept al valorilor familiei și vede familia ca fundamentul unei societăți puternice.
”Timpul, astăzi, este pentru noi o provocare atunci când încercăm să îl folosim pentru valorile sociale și principii. Totul din jurul nostru se schimbă atât de repede încât, în procesul de adaptare la noile condiții de viață, riscăm să pierdem valori cu adevărat importante. Precum familia, credința, patria. (…) El crede că procesul de democratizare a societății și progresul tehnologic ar trebui să ne facă mai puternici și mai uniți, dar nu invers. În acest sens, familia președintelui este un bun exemplu fiind uniți prin dragoste, credință și devotament”, susține Ion Ceban.
O altă calitate – Igor Dodon este un lider adevărat, fondator de echipe puternice și de încredere, bazate pe respect și ajutor reciproc.
”El este un generator de planuri de acțiune și soluții pentru diferite probleme, iar acest fapt este al treilea avantaj al său. Fiind o persoană de încredere, în preajma sa a știut mereu cum să adune oameni competenți pentru a lucra în binele cetățenilor și a rezolva mai multe probleme”, afirmă Ion Ceban.
O altă trăsătură care-i este proprie lui Igor Dodon este faptul că el este un adevărat prieten.
”Ne cunoaștem cu președintele foarte de mult timp, împreună am muncit asupra mai multor idei și proiecte, am reușit să îl cunosc în diverse situații și în diverse perioade și timpul a reușit să demonstreze că poate fi o persoană de încredere și un prieten adevărat. Igor Dodon își ajută colegii, îi inspiră și stimulează să învețe și pune în valoare părerea fiecăruia. Președintele consideră că doar o echipă de oameni energici, bine pregătiți, uniți de valori, principii și obiective comune poate fi puternică. Acesta este al patrulea punct forte al său”, afirmă Ceban.
Potrivit primarului general, Igor Dodon împărtășește experiența, cunoștințele și ideile sale. Ceban afirmă că după ce a devenit primar al Chișinăului, deseori s-a întâlnit cu Igor Dodon pentru a discuta problemele și soluțiile la acestea.
”A fi președinte, nu este doar o funcție – președinte este o misiune. Misiunea de a uni și inspira, de a merge înainte, chiar și atunci când pare imposibil, toate pentru dragostea de țară și cetățeni. Așa îl cunosc eu și mulți alți colegi pe Igor Dodon. Iată de ce voi vota pentru președintele Igor Dodon!”, mai scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Guvernul a cheltuit o sumă record pentru rambursarea creditelor externe. Principalele surse de finanțare au fost sursele externe

În 10 luni a anului 2023, veniturile totale ale bugetului public naţional (BPN) cu consolidarea transferurilor au constituit 82,5 miliarde de lei, fiind în creștere cu 12,8% (9,35 miliarde lei) față de aceeași perioadă a anului trecut, arată datele Ministerului Finanţelor. Datele Ministerului Finanţelor arată...

Guvernul a pregătit o serie de noi modificări ce vizează politica fiscală și vamală pentru anul 2024

Ministerul Finanţelor a pregătit o serie de noi modificări ce vizează politica fiscală și vamală pentru anul 2024. Aceasta chiar dacă politica fiscală și vamală pentru anul viitor a fost adoptat de Parlament, câteva luni în urmă. Autorităţile justifică necesitatea elaborării şi adoptării noilor modificări...

Fostul prim-ministru britanic Liz Truss sprijină revenirea lui Donald Trump la Casa Albă

Fostul prim-ministru britanic Liz Truss a semnalat că va sprijini revenirea lui Donald Trump la Casa Albă, relatează marţi PA Media/DPA. Într-un articol pentru Wall Street Journal, Truss a salutat leadership-ul istoric al SUA care "a ţinut afară cu succes ameninţarea comunistă din partea Uniunii...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica