Vladimir Putin: Sperăm că, în cadrul alegerilor care se vor desfășura în curând în Moldova, poporul va aprecia eforturile actualului președinte

Vladimir Putin speră că, în cadrul alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie cetățenii Republicii Moldova vor aprecia eforturile președintelui Igor Dodon în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor cu Federația Rusă. Declarația a fost făcută de către președintele rus joi, 22 octombrie, transmite ria.ru.

„Sperăm foarte mult că, în cadrul alegerilor care se vor desfășura în curând în Moldova, poporul va aprecia eforturile actualului președinte în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor cu Rusia”, a declarat Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin a menționat că Moscova urmărește situația din țara noastră și conștientizează necesitatea dezvoltării democrației și a economiei.

„Vinul moldovenesc însă, cine îl cumpără? Franța cumpără vinul moldovenesc? Cine are nevoie de el pe piețele europene, cu al lor nu știu ce să facă. Nu vorbim doar de vin, mai multe ramuri ale economiei moldovenești sunt strâns legate cu Rusia”, a declarat Putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *