Candidatul e bolnav

spot_img

Cine provoacă moldovenii la destabilizare anume în perioada alegerilor? Credem că anume unii ambasadori reușesc să dezbine cetățenii.

Noi, moldovenii, avem mulți cumetri, neamuri și ”prieteni” – acasă sau peste hotare. Însă, orice prieteni te ajută cu zâmbetul pe față, dar nu uită niciodată de propriile interese.

Daca nu reușim să avem grijă de noi, nimeni nu ne va ajuta.  Dacă nu vom fi uniți, ne vom pierde!

Moldova este exploatată la greu sub diferite pretexte – fie pentru democrației, fie pentru libertatea de exprimare, doar să ne vândă iluzii și credite scumpe. Apoi să le mai cumpărăm produsele și serviciile, să le exportăm forță de muncă ieftină care generează impozite, impozite ce vor genera credite.

Biata candidată este exploatată la greu de mentor și de ambasadorii bunăvoinței – de parcă ar viola o pasare neputincioasă, fără vlagă, dezechilibrată psihic, suferind adesea de anorexie.

Exact așa este exploatată Moldova de ambasadori păcii cu interese proprii – ”prietenii” care vor ”binele” moldovenilor, promovând dublele standarde.

Ambasadorii bunăvoinței finanțează televiziuni care deloc nu o menajează pe scârbita candidată. Ca o pasare mica este exploatată fără milă.

Să o compătimim și să ne rugăm să o mai țină pe picioare până duminică.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Președinta partidului „Renaștere” avertizează asupra amenințării la adresa neutralității Moldovei în noua Strategie de Securitate Națională

Natalia Parasca, președinta partidului „Renaștere”, critică vehement deciziile recente ale Parlamentului Moldovei, acuzând puterea politică a țării că și-au ”părăsit rațiunea”. Aceasta și-a exprimat îngrijorarea privind discuțiile asupra proiectului de Strategie Națională de Securitate ce identifică Rusia ca o amenințare. Parasca acuză liderii politici, inclusiv...

Laura Codruța Kövesi crtitică dur reforma Justiției și spune că ”Moldova trebuie să armonizeze legislația națională cu cea europeană”

Republica Moldova, țară candidată pentru aderare la Uniunea Europeană, trebuie să armonizeze legislația națională cu cea europeană privind prevenirea și combaterea corupției, a declarat procurorul șef la Parchetul European, Laura Codruța Kövesi, într-un mesaj video la Forumul „Eurofast” 2023 „Uniunea Europeană și noi orizonturi,...

Preţul unui pachet de ţigarete urmează să se scumpească în Franţa, în 2025 la 12 euro, iar în 2026 la 13 euro

Preţul unui pachet de ţigarete urmează să se scumpească în Franţa, în 2025 la 12 euro, iar în 2026 la 13 euro, anunţă marţi ministrul francez al Sănătăţii Aurélien Rousseau, care a prezentat un plan împotriva tabagismului, relatează AFP. Creşterea preţului tutunului ”este cea mai...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica