Candidatul e bolnav

Cine provoacă moldovenii la destabilizare anume în perioada alegerilor? Credem că anume unii ambasadori reușesc să dezbine cetățenii.

Noi, moldovenii, avem mulți cumetri, neamuri și ”prieteni” – acasă sau peste hotare. Însă, orice prieteni te ajută cu zâmbetul pe față, dar nu uită niciodată de propriile interese.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Daca nu reușim să avem grijă de noi, nimeni nu ne va ajuta.  Dacă nu vom fi uniți, ne vom pierde!

Moldova este exploatată la greu sub diferite pretexte – fie pentru democrației, fie pentru libertatea de exprimare, doar să ne vândă iluzii și credite scumpe. Apoi să le mai cumpărăm produsele și serviciile, să le exportăm forță de muncă ieftină care generează impozite, impozite ce vor genera credite.

Biata candidată este exploatată la greu de mentor și de ambasadorii bunăvoinței – de parcă ar viola o pasare neputincioasă, fără vlagă, dezechilibrată psihic, suferind adesea de anorexie.

Exact așa este exploatată Moldova de ambasadori păcii cu interese proprii – ”prietenii” care vor ”binele” moldovenilor, promovând dublele standarde.

Ambasadorii bunăvoinței finanțează televiziuni care deloc nu o menajează pe scârbita candidată. Ca o pasare mica este exploatată fără milă.

Să o compătimim și să ne rugăm să o mai țină pe picioare până duminică.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Horoscop 18 mai – zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai - o zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale. TAUR Poate ați chemat niște prieteni pe...

Valeriu Ostalep: „Populația Republicii Moldova nu vrea să lupte cu nimeni”

Întreaga populație a Moldovei nu vrea să lupte cu nimeni și este îngrijorată de declarațiile militariste ale autorităților. Drept urmare, ei sînt nevoiți să scoată din țară copiii de 16-17 ani, pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să lupte mai tîrziu. O astfel de opinie...

VIDEO: Iurie Mărgineanu: Dragalin ar porni dosare de corupție și împotriva actualei puteri, dar nu i se permite

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, ar vrea să investigheze anumite dosare de rezonanță, precum licitația de la aeroport, drumul Leova-Bumbăta și altele, dar acest lucru nu i se permite. De această părere este avocatul Iurie Mărgineanu, care susține că, în PAS, există „persoane care sunt...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica