Igor Dodon la întrevederea cu Vasnețov: ”Am constatat realizarea unui nivel nou al dialogului strategic dintre cele două state”

Ifor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasador al Federației Ruse în Republica Moldova.

”Am discutat un spectru larg de chestiuni cu privire la agenda bilaterală, diplomatul rus exprimând recunoștință pentru eforturile pe care le-am depus în perioada mandatului meu de Președinte al Republicii Moldova și orientate spre îmbunătățirea relațiilor moldo-ruse.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

În cursul întrevederii am constatat realizarea unui nivel nou al dialogului strategic dintre cele două state și existența unui fundament solid pentru consolidarea în continuare a interacțiunii bilaterale, în diverse domenii de interes reciproc.

În mod special, am discutat despre activitatea misiunii observatorilor din Rusia în cadrul alegerilor Președintelui Republicii Moldova. În context, am adus mulțumiri părții ruse pentru interesul manifestat”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Vasile Bolea despre forumul economic CSI: “Este important să restabilim piețele tradiționale pentru antreprenorii din Republica Moldova”

Delegația partidului ”Renaștere”, formată din deputați și consilieri raionali, participă la Forumul Economic Internațional al statelor membre ale CSI de la Moscova. Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și unul dintre liderii Partidului „Renaștere”, declară că ”este foarte important ca Moldova să aibă posibilitatea...

BREAKING NEWS: Magistrata Marina Rusu a depus o cerere privind revocarea membrilor Herman von Hebel și Tatiana Răducanu

După publicarea rezultatelor investigației care a fost efectuată de Anticoruptie.md în privința Președintelui comisiei de Pre-vetting, Herman von Hebel, am considerat necesar să depun o cerere privind revocarea membrilor Herman von Hebel și Tatiana Răducanu, pe motiv de lipsă a unei reputații ireproșabile și...

VIDEO Vasile Bolea: Acordurile comerciale cu CSI reprezintă un avantaj incontestabil pentru Republica Moldova

Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și unul dintre liderii Partidului „Renaștere”, declară că acordurile comerciale cu Comunitatea Statelor Independente (CSI) reprezintă un avantaj incontestabil pentru Republica Moldova. Este mai important astăzi, când unele țări folosesc în lupta de concurenţă metode nu tocmai...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica