Președintele a avut o întrevedere cu ambasadorii

Maia Sandu a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA în Republica Moldova Dereck Hogan, la care au discutat despre situația actuală din Republica Moldova.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Maia Sandu i-a mulțumit ambasadorului SUA în Republica Moldova pentru susținerea fermă acordată țării noastre și cetățenilor noștri de-a lungul timpului, anunță UNIEDIA.

„Ajutorul constant al SUA pentru Republica Moldova înseamnă foarte mult pentru moldoveni, care simt că au un partener de nădejde în calea lor pentru construirea unui stat de drept, ridicarea nivelului de trai și respectarea drepturilor omului”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu a menționat că cetățenii Republicii Moldova sunt puternic afectați de criza economică și sanitară și că depășirea acestor crize este o prioritate imediată. „Vom trece cu bine peste această perioadă grea și vom reuși să ajutăm antreprenorii, agricultorii și familiile nevoiașe, să creștem capacitatea spitalelor și să susținem medicii, inclusiv prin cooperarea cu SUA.”

Președinta aleasă Maia Sandu a vorbit, de asemenea, despre necesitatea de a începe o etapă nouă în politica externă a Republicii Moldova, o politică externă dusă în interesul cetățenilor.

Amintim că Maia Sandu a avut o întrevedere și cu ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko. Maia Sandu i-a mulțumit lui Peter Michalko pentru sprijinul necondiționat și ajutorul constant oferit de UE țării noastre, accentuând faptul că Blocul Comunitar „ne-a sprijinit în perioade dificile și a fost alături de cetățenii noștri și la bine, și la greu.”

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Iurie Mărgineanu: Eu cred că hotărârea Curții Constituționale va fi de partea Găgăuziei

Hotărârea Curții Constituționale cu privire la modificările articolului 6 din Codul fiscal, va fi de partea Găgăuziei, susține avocatul Iurie Mărgineanu, la emisiunea De Facto de la GRT. “Eu cred că hotărârea Curții Constituționale va fi de partea Găgăuziei. Chiar de la început elaborarea modificării...

Ilan Șor: ”Guvernarea PAS și Maia Sandu transformă Moldova într-o colonie NATO”

Ilan Șor subliniază autoritățile de la Chișinău “au demonstrat acest fapt prin întâlnirea șefului Comitetului NATO și salutarea aplicațiilor lor în țara noastră”. Politicianul a criticat conducerea țării că reduce cheltuielile sociale, inclusiv pentru pensionari, dar cresc cheltuielile pentru armată. Autoritățile actuale, reprezentate de Sandu și...

Igor Munteanu: Licitația din Aeroport este anulată pe Telegram, ar urma ancheta

Ieri, 19 februarie, a fost anunțată anularea concursului organizat de APP pentru închirierea spațiilor comerciale din Aeroportul Internațional Chișinău (AIC). Anunțul s-a făcut la ora 20.32, seara, pe un canal de Telegram al unui ministru, care insista vehement că licitația este corectă și va...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica