Medicii vor să protesteze !

Expertul economic Gheorghe Costandachi sugerează că și medicii sunt în drept să iasă la proteste.

Într-o postare pe Facebook, el declară că ”folosirea mulțimii în scopuri personale nu este demn, așa cred eu.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Nu am calculat ieri câți oameni au fost la protest, dar majoritatea nu au respectat cerințele față de protecție contra acestui Covid-19.

Medicii vor să protesteze, dar au o responsabilitate mai mare decât a politicienilor

Așa un gând. De ce medicii să nu iasă la proteste, dar masiv nu așa, să lase bolnavii, spitalele, clinicile, chiar și cele private.

Ei, medicii au o dilema – au votat cu Maia Sandu, dar ar ieși la protest. De ce spun asta? Fiindcă mai mulți dinte medici cu care am discutat, chiar majoritatea, afirmă asta.

Protestul lor să fie nu unul obișnuit. Ei trebuie să manifeste un fel de protest de indignare față de cei care nu respecta recomandările OMS, protest împotriva politicienilor care își fac capital politic cu cinism împotriva sănătății oamenilor și împotriva medicilor.

Iar îmi apare în prim plan ”Oamenii buni”. In asemenea situație sunt și toți oamenii buni juriști, profesorii, diasporă care se îngrijorează pentru părinții lor aici care ies la protest pentru democrație și lupta invizibila cu corupția, dar pot muri fără medicamente, fără un pat la spital și fără un medic sănătos.

După cum vedeți, cinismul căpeteniilor celor care dezbină după criteriul de bonitate, este fără limite aici”, mai declară Gheorghe Costandachi.

https://www.facebook.com/gheorghe.costandachi/posts/3773008759396893
  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ion Chicu: Faptul că a apărut reprezentantul PAS, nu înseamnă că noi trebuie să renunțăm

Ion Chicu sugerează că Maia Sandu i-a interzis lui Mazeiks - Ambasadorul UE, să participe la evenimentul de duminică. Ea a depus toate eforturile să minimizeze importanța evenimentului și a disponibilității partidelor de a coopera, mai spune Ion Chicu, președintele PDCM. Noi tot timpul am...

ALARMANT: În Moldova decesele au depășit nașterile cu aproape 10.000 de persoane

Natalitatea scăzută și majorarea numărului de decese au dus la o inversare demografică semnificativă în Republica Moldova în 2023. Anul trecut, decesele au depășit cu aproape 10.000 numărul de nașteri, arată datele Biroului Național de Statistică (BNS). Mai exact, au fost înregistrate 33,7 mii de...

Horoscop 28 mai – zodia care are de luat o decizie care îi poate schimba viața

Horoscop 28 mai - o zi cu revelații. Ies la iveală lucruri, situații care ne pot scoate din impas, apar și oameni care pot repara o relație care n-a mai mers și să ne redresăm din mai multe puncte de Vedere. GEMENI Vești bune de prin...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica