Nemerenco: Recunosc, am greșit …

Fosta ministră a Sănătății, Ala Nemerenco, recunoaște că a greșit când a făcut prognoza cazurilor de coronavirus în luna decembrie.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Nemerenco scrie că nu vor fi 39.000 de cazuri de COVID-19 precum a prognozat, dar mult mai multe.

Chicu: Protestatarii au cumpărat tractoarele din impozitele plătite de polițiști, profesori, medici…”

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

“Pe 26 noiembrie, în baza indicatorului de multiplicare venisem cu prognoza că dacă guvernul nu va întreprinde nimic, în decembrie se vor înregistra 39.000 de cazuri noi de COVID19, iar în ianuarie 2021 – 50.000 de cazuri. Autoritatea cea mai centrală dintre toate, desigur, iar s-a enervat că atentez la onoarea lor, dar nu a întreprins absolut nimic.

Recunosc, am greșit… Nu vor fi atâtea cazuri câte am prognozat. Ci mult mai multe. Fiindcă la jumătate de decembrie sunt înregistrate deja 30.000 de cazuri (29.965). Deci, în decembrie vor fi nu 39.000, dar minim 50.000 de cazuri, sau poate mai multe. Și în ianuarie vreo 70.000. Rezultatele întrec chiar și cele mai sumbre prognoze.

Purtați mască, dragi moldoveni. Purtați mască cu toții și aveți încredere în ce vă spunem noi, medicii. Pe guvern nu mai putem conta, ei nu se pricep la nimica. Contați pe voi, pe medici și pe mască. Aveți grijă mare. Cel mai frumos Crăciun e Crăciunul acasă, în familie, nu pe pat de spital”, a scris Nemerenco.

https://www.facebook.com/ala.nemerenco/posts/2731923207059927
  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Andrei Nastase: Când eu și colegii mei luptam în stradă, partenerii de dezvoltare îl susțineau pe Plahotniuc

Andrei Nastase declară că atunci când împreună cu colegii „eram în stradă și luptam pentru statul de drept, drepturile și libertățile civice, dreptul la asociere, libertatea presei, Plahotniuc, susținut de partenerii de dezvoltare, îmi punea în cârcă orice doar pentru a mă compromite„. Cum a...

VIDEO Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință

Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință: Plenul va examina dosarele candidaților pentru funcția de Procuror General Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi, 24 mai, în ședință. Pe agendă sunt două subiecte, printre care și examinarea dosarelor candidaților în cadrul concursului pentru...

Statele Unite îşi vor revizui termenii cooperării cu Georgia şi introduc restricţii de vize

Statele Unite îşi vor revizui întreaga cooperare cu Georgia după ce parlamentul acestei ţări a adoptat o lege controversată privind "influenţa străină", a anunţat joi seara secretarul de stat Antony Blinken, relatează AFP şi Reuters. "Astăzi lansez o revizuire completă a cooperării bilaterale dintre Statele...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica