Nemerenco: Recunosc, am greșit …

spot_img

Fosta ministră a Sănătății, Ala Nemerenco, recunoaște că a greșit când a făcut prognoza cazurilor de coronavirus în luna decembrie.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Nemerenco scrie că nu vor fi 39.000 de cazuri de COVID-19 precum a prognozat, dar mult mai multe.

Chicu: Protestatarii au cumpărat tractoarele din impozitele plătite de polițiști, profesori, medici…”

“Pe 26 noiembrie, în baza indicatorului de multiplicare venisem cu prognoza că dacă guvernul nu va întreprinde nimic, în decembrie se vor înregistra 39.000 de cazuri noi de COVID19, iar în ianuarie 2021 – 50.000 de cazuri. Autoritatea cea mai centrală dintre toate, desigur, iar s-a enervat că atentez la onoarea lor, dar nu a întreprins absolut nimic.

Recunosc, am greșit… Nu vor fi atâtea cazuri câte am prognozat. Ci mult mai multe. Fiindcă la jumătate de decembrie sunt înregistrate deja 30.000 de cazuri (29.965). Deci, în decembrie vor fi nu 39.000, dar minim 50.000 de cazuri, sau poate mai multe. Și în ianuarie vreo 70.000. Rezultatele întrec chiar și cele mai sumbre prognoze.

Purtați mască, dragi moldoveni. Purtați mască cu toții și aveți încredere în ce vă spunem noi, medicii. Pe guvern nu mai putem conta, ei nu se pricep la nimica. Contați pe voi, pe medici și pe mască. Aveți grijă mare. Cel mai frumos Crăciun e Crăciunul acasă, în familie, nu pe pat de spital”, a scris Nemerenco.

https://www.facebook.com/ala.nemerenco/posts/2731923207059927
  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Președinta partidului „Renaștere” avertizează asupra amenințării la adresa neutralității Moldovei în noua Strategie de Securitate Națională

Natalia Parasca, președinta partidului „Renaștere”, critică vehement deciziile recente ale Parlamentului Moldovei, acuzând puterea politică a țării că și-au ”părăsit rațiunea”. Aceasta și-a exprimat îngrijorarea privind discuțiile asupra proiectului de Strategie Națională de Securitate ce identifică Rusia ca o amenințare. Parasca acuză liderii politici, inclusiv...

Laura Codruța Kövesi crtitică dur reforma Justiției și spune că ”Moldova trebuie să armonizeze legislația națională cu cea europeană”

Republica Moldova, țară candidată pentru aderare la Uniunea Europeană, trebuie să armonizeze legislația națională cu cea europeană privind prevenirea și combaterea corupției, a declarat procurorul șef la Parchetul European, Laura Codruța Kövesi, într-un mesaj video la Forumul „Eurofast” 2023 „Uniunea Europeană și noi orizonturi,...

Preţul unui pachet de ţigarete urmează să se scumpească în Franţa, în 2025 la 12 euro, iar în 2026 la 13 euro

Preţul unui pachet de ţigarete urmează să se scumpească în Franţa, în 2025 la 12 euro, iar în 2026 la 13 euro, anunţă marţi ministrul francez al Sănătăţii Aurélien Rousseau, care a prezentat un plan împotriva tabagismului, relatează AFP. Creşterea preţului tutunului ”este cea mai...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica