Nemerenco: Recunosc, am greșit …

Fosta ministră a Sănătății, Ala Nemerenco, recunoaște că a greșit când a făcut prognoza cazurilor de coronavirus în luna decembrie.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Nemerenco scrie că nu vor fi 39.000 de cazuri de COVID-19 precum a prognozat, dar mult mai multe.

Chicu: Protestatarii au cumpărat tractoarele din impozitele plătite de polițiști, profesori, medici…”

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

“Pe 26 noiembrie, în baza indicatorului de multiplicare venisem cu prognoza că dacă guvernul nu va întreprinde nimic, în decembrie se vor înregistra 39.000 de cazuri noi de COVID19, iar în ianuarie 2021 – 50.000 de cazuri. Autoritatea cea mai centrală dintre toate, desigur, iar s-a enervat că atentez la onoarea lor, dar nu a întreprins absolut nimic.

Recunosc, am greșit… Nu vor fi atâtea cazuri câte am prognozat. Ci mult mai multe. Fiindcă la jumătate de decembrie sunt înregistrate deja 30.000 de cazuri (29.965). Deci, în decembrie vor fi nu 39.000, dar minim 50.000 de cazuri, sau poate mai multe. Și în ianuarie vreo 70.000. Rezultatele întrec chiar și cele mai sumbre prognoze.

Purtați mască, dragi moldoveni. Purtați mască cu toții și aveți încredere în ce vă spunem noi, medicii. Pe guvern nu mai putem conta, ei nu se pricep la nimica. Contați pe voi, pe medici și pe mască. Aveți grijă mare. Cel mai frumos Crăciun e Crăciunul acasă, în familie, nu pe pat de spital”, a scris Nemerenco.

https://www.facebook.com/ala.nemerenco/posts/2731923207059927
  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

O nouă dronă a fost observată în apropiere de baza aeriană Mihail Kogălniceanu. A fost sesizat Parchetul Militar

O dronă, cel mai probabil de natură comercială, a fost observată miercuri, 17 aprilie, în intervalul orar 20.54 – 21.51, de către personalul aflat în serviciul de pază în cadrul Bazei 57 Aeriene Mihail Kogălniceanu, într-o zonă aflată la aproximativ 4 -5 km de...

DOC Deputați ai fostului Partid ȘOR au inițiat procedura juridică de anulare a rezultatelor alegerilor locale

Deputați ai fostului Partid "ȘOR", scos în afara legii, au inițiat procedurile juridice pentru anularea rezultatelor alegerilor locale generale din noiembrie 2023. Anunțul a fost făcut de deputata Marina Tauber. Într-o postare pe Facebook, Tauber a menționat că la Comisia Electorală Centrală a fost depusa...

Biden spune că unchiul său a fost mâncat de canibali

Președintele Joe Biden a declarat miercuri că „unchiul lui Brosie” ar fi putut fi mâncat de canibali pe insula australiană Noua Guinee în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, scrie Newsweek Biden a făcut comentariile presei în jurul orei 12:05 miercuri, pe Aeroportul Internațional Wilkes-Barre...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica