Săptămâna viitoare ne așteaptă violențe?

spot_img

S-a identificat că cel mai agresiv lider al protestatarilor are școală militară în România, pregătire militară timp de un an în Statele Unite, experiență militară în batalionul cu destinație specială Fulger, experiență în Irak.

Afacerea cu oeritul și-a dezvoltat-o pe bani europeni, a fost promovat mediatic intens câțiva ani tot prin proiecte finanțate de UE.

El s-a lăudat că vorbește bine engleza și limba curdă.

Protestele au fost puse pe pauză până marți, când va fi examinată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Marți sunt chemați la protest (și vor veni) și alți cetățeni. Săptămâna viitoare ne așteaptă violențe (deja le-au anunțat).

Un tractorist sincer, care participă la proteste, a mărturisit unui jurnalist că el câștigă mai mult în timp ce participă la aceste proteste, decât într-o zi de muncă în câmp. Pentru fiecare zi de proteste el primește “de la haziain” (patron) câte 300 de lei și mâncare asigurată. Cum să nu protestezi așa, dacă e mai convenabil financiar decât la muncă în câmp?! Interesant cine dă acești bani pentru toți protestatarii?

Slusari: Moldova, nahren s pleaja – să fie COVID !!!

Fermierii protestatari au anunțat că vor aduna bani ca să-i cumpere un nou BMW X3 unui coleg de-al lor din Căușeni, a cărui automobil a ars noaptea trecută.

Pe rețelele de socializare, lumea îl întreabă pe deputatul Alexandr Slusari dacă pe undeva se prăfuiesc niște dosare despre schemele cu asigurarea celor care iau subvenții de la stat și dacă cunoaște compania care le asigură.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Guvernul a cheltuit o sumă record pentru rambursarea creditelor externe. Principalele surse de finanțare au fost sursele externe

În 10 luni a anului 2023, veniturile totale ale bugetului public naţional (BPN) cu consolidarea transferurilor au constituit 82,5 miliarde de lei, fiind în creștere cu 12,8% (9,35 miliarde lei) față de aceeași perioadă a anului trecut, arată datele Ministerului Finanţelor. Datele Ministerului Finanţelor arată...

Guvernul a pregătit o serie de noi modificări ce vizează politica fiscală și vamală pentru anul 2024

Ministerul Finanţelor a pregătit o serie de noi modificări ce vizează politica fiscală și vamală pentru anul 2024. Aceasta chiar dacă politica fiscală și vamală pentru anul viitor a fost adoptat de Parlament, câteva luni în urmă. Autorităţile justifică necesitatea elaborării şi adoptării noilor modificări...

Fostul prim-ministru britanic Liz Truss sprijină revenirea lui Donald Trump la Casa Albă

Fostul prim-ministru britanic Liz Truss a semnalat că va sprijini revenirea lui Donald Trump la Casa Albă, relatează marţi PA Media/DPA. Într-un articol pentru Wall Street Journal, Truss a salutat leadership-ul istoric al SUA care "a ţinut afară cu succes ameninţarea comunistă din partea Uniunii...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica