Săptămâna viitoare ne așteaptă violențe?

S-a identificat că cel mai agresiv lider al protestatarilor are școală militară în România, pregătire militară timp de un an în Statele Unite, experiență militară în batalionul cu destinație specială Fulger, experiență în Irak.

Afacerea cu oeritul și-a dezvoltat-o pe bani europeni, a fost promovat mediatic intens câțiva ani tot prin proiecte finanțate de UE.

El s-a lăudat că vorbește bine engleza și limba curdă.

Protestele au fost puse pe pauză până marți, când va fi examinată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Marți sunt chemați la protest (și vor veni) și alți cetățeni. Săptămâna viitoare ne așteaptă violențe (deja le-au anunțat).

Un tractorist sincer, care participă la proteste, a mărturisit unui jurnalist că el câștigă mai mult în timp ce participă la aceste proteste, decât într-o zi de muncă în câmp. Pentru fiecare zi de proteste el primește “de la haziain” (patron) câte 300 de lei și mâncare asigurată. Cum să nu protestezi așa, dacă e mai convenabil financiar decât la muncă în câmp?! Interesant cine dă acești bani pentru toți protestatarii?

Slusari: Moldova, nahren s pleaja – să fie COVID !!!

Fermierii protestatari au anunțat că vor aduna bani ca să-i cumpere un nou BMW X3 unui coleg de-al lor din Căușeni, a cărui automobil a ars noaptea trecută.

Pe rețelele de socializare, lumea îl întreabă pe deputatul Alexandr Slusari dacă pe undeva se prăfuiesc niște dosare despre schemele cu asigurarea celor care iau subvenții de la stat și dacă cunoaște compania care le asigură.

Comunicăm