Săptămâna viitoare ne așteaptă violențe?

S-a identificat că cel mai agresiv lider al protestatarilor are școală militară în România, pregătire militară timp de un an în Statele Unite, experiență militară în batalionul cu destinație specială Fulger, experiență în Irak.

Afacerea cu oeritul și-a dezvoltat-o pe bani europeni, a fost promovat mediatic intens câțiva ani tot prin proiecte finanțate de UE.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

El s-a lăudat că vorbește bine engleza și limba curdă.

Protestele au fost puse pe pauză până marți, când va fi examinată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Marți sunt chemați la protest (și vor veni) și alți cetățeni. Săptămâna viitoare ne așteaptă violențe (deja le-au anunțat).

Un tractorist sincer, care participă la proteste, a mărturisit unui jurnalist că el câștigă mai mult în timp ce participă la aceste proteste, decât într-o zi de muncă în câmp. Pentru fiecare zi de proteste el primește “de la haziain” (patron) câte 300 de lei și mâncare asigurată. Cum să nu protestezi așa, dacă e mai convenabil financiar decât la muncă în câmp?! Interesant cine dă acești bani pentru toți protestatarii?

Slusari: Moldova, nahren s pleaja – să fie COVID !!!

Fermierii protestatari au anunțat că vor aduna bani ca să-i cumpere un nou BMW X3 unui coleg de-al lor din Căușeni, a cărui automobil a ars noaptea trecută.

Pe rețelele de socializare, lumea îl întreabă pe deputatul Alexandr Slusari dacă pe undeva se prăfuiesc niște dosare despre schemele cu asigurarea celor care iau subvenții de la stat și dacă cunoaște compania care le asigură.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ion Ceban: La solicitarea administrației locale și a locuitorilor, va fi lansată o nouă rută de transport public spre Cricova

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, împreună cu responsabilii din cadrul Primăriei, a mers astăzi în vizită de lucru în orașul Cricova, suburbie a Capitalei. În cadrul vizitei, edilul a discutat cu reprezentanții administrației locale despre proiectele realizate în comun, necesitățile și obiectivele investiționale,...

(DOC) Partidul Nostru a depus la CEC cererea prealabilă împotriva refuzului de a înregistra Grupul de inițiativă

Partidul Nostru a depus joi, 18 aprilie, la Comisia Electorală Centrală cererea prealabilă împotriva refuzului de a înregistra Grupul de inițiativă în susținerea alegerilor parlamentare anticipate. Anunțul a fost făcut de către unul dintre liderii formațiunii, Elena Grițco. „Este clar pentru toată lumea, inclusiv juriști...

O nouă dronă a fost observată în apropiere de baza aeriană Mihail Kogălniceanu. A fost sesizat Parchetul Militar

O dronă, cel mai probabil de natură comercială, a fost observată miercuri, 17 aprilie, în intervalul orar 20.54 – 21.51, de către personalul aflat în serviciul de pază în cadrul Bazei 57 Aeriene Mihail Kogălniceanu, într-o zonă aflată la aproximativ 4 -5 km de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica