Slusari: Moldova, nahren s pleaja – să fie COVID !!!

Deputatul Reniță, infectat cu COVID-19, se află în stare gravă. Anunțul a fost făcut de către fratele său, Alecu Reniță.

”Dânsul traversează o perioadă foarte şi foarte complicată. Îmi permit, ţinând cont de starea gravă în care se află, să vă spun, foarte puţin, din ceea ce merită la moment să se cunoască.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

De mai multe zile, fratele meu Iurie, luptă din greu să învingă virusul nepoftit şi dezlănţuit pe pământul Moldovei de nepăsarea, aroganţa, iresponsabilitatea şi incompetenţa directă a lui Dodon.

Sunt convins că fratele meu, cu voia lui Dumnezeu, se va reîntoarce sănătos Acasă şi va continua să lupte pentru cauza românească în Parlamentul de la Chişinău.

Săptămâna viitoare ne așteaptă violențe?

Colegul său de partid, Alexandr Slusari, a venit și el cu un mesaj de susținere. ”Rog pe toți să aibă discreția și tact față de sănătatea patriotului neamului, domnului Reniță. Dumnealui nu a vrut să apare ajiotaj în jurul internării dânsului în spital. În ultimele zile atestăm dinamica pozitivă ușoară la dl. Reniță. Cer responsabilitatea de la toți politicieni și activiști politici în declarații. Sănătatea și viața sunt o linia roșie, care nimeni nu are dreptul s-o depășească”.

Tot Slusari încurajează agricultorii să participe la proteste fără să respecte recomandările elementare a Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică. Cinismul politicienilor se manifestă prin grija de agricultori pentru favoruri de la Bugetul de stat, solicitând bani mai mulți pentru agricultori, un domeniu economic, și luând de la gura copiilor de la gradinițe și scoli, de la medici care ne salvează vieți, de la pedagogi care educă generațiile viitoare.

Slusari lobează producerea cerealelor pentru export, ori rezervele pentru siguranța alimentară în țară este sufiecientă. Deputatul cinic folosește fermierii pentru interese politice.

Mai mult, agricultorii au decis că vor reveni în centrul capitalei marți, 22 decembrie, la ora 10:00, pentru un nou protest. Decizia a fost anunțată de către unul dintre organizatori, după ce a expirat ultimatumul pe care l-au dat în ajun autorităților. În fața demonstranților a venit deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari.

Menționăm că CNESP a prin Hotărîrea nr. 35 din 27 noiembrie 2020 a punctat că ”Se admite organizarea întrunirilor în masă cu caracter unic, cu participarea unui număr mai mic de 50 de persoane, cu respectarea măsurilor de sănătate publică şi cu întocmirea obligatorie de către organizatori a listei de evidenţă epidemiologică a evenimentului”.

Mai mult, ciobanul care protestează

  1. S-a identificat că cel mai agresiv lider al protestatarilor are școală militară în România, pregătire militară timp de un an în Statele Unite, experiență militară în batalionul cu destinație specială Fulger, experiență în Irak. Afacerea cu oeritul și-a dezvoltat-o pe bani europeni, a fost promovat mediatic intens câțiva ani tot prin proiecte finanțate de UE. El s-a lăudat că vorbește bine engleza și limba curdă (îl felicităm și ne bucurăm pentru el).
  2. Protestele au fost puse pe pauză până marți, când va fi examinată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Marți sunt chemați la protest (și vor veni) și alți cetățeni. Săptămâna viitoare ne așteaptă violențe (deja le-au anunțat).
  3. Un tractorist sincer, care participă la proteste, a mărturisit unui jurnalist că el câștigă mai mult în timp ce participă la aceste proteste, decât într-o zi de muncă în câmp. Pentru fiecare zi de proteste el primește “de la haziain” (patron) câte 300 de lei și mâncare asigurată. Cum să nu protestezi așa, dacă e mai convenabil financiar decât la muncă în câmp?! Interesant cine dă acești bani pentru toți protestatarii?
  4. Fermierii protestatari au anunțat că vor aduna bani ca să-i cumpere un nou BMW X3 unui coleg de-al lor din Căușeni, a cărui automobil a ars noaptea trecută.
  5. Deputatul Alexandr Slusari (pe undeva se prăfuiesc niște dosare despre schemele lui cu asigurarea celor care iau subvenții de la stat și compania lui le asigură…toată schema e cunoscută, dar…?!):

    Какая на хрен разница…
  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Valeriu Ostalep: “Securiștii români ar fi trebuit să-și informeze conducerea despre ce fac ei greșit în Moldova”

În societatea moldovenească există îngrijorări și temeri cu privire la România din cauza memoriei istorice neplăcute, a impunerii cetățenilor Moldovei a denumirii limbii și a studierii nefirești a istoriei românești, precum și din cauza viziunilor și aspirațiilor expansioniste ale conducerii țării vecine. O astfel de...

Alexei Lungu despre paradoxul tarifelor: Prețul gazelor scade pe bursele mondiale, dar în Moldova crește

Monopol este al doilea nume al regimului Sandu. Doamna președinte a construit un singur centru de decizie în toate sferele, dând la o parte punctele de vedere alternative. Este vorba și despre sectorul gazelor. Ca orice monopolist, Sandu înțelege că indiferent de prețurile stabilite, oamenii...

BBC: Există un risc serios ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia anul acesta

Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizează că Ucraina ar putea fi înfrântă de Rusia chiar în 2024. Motivul ar fi că ucrainenii ajung să simtă că ”nu mai pot câștiga”. Generalul Sir Richard Barrons, fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune (în...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica