O româncă a păcălit amantul cu aproape 1 milion de euro

O tânără din România, care lucrează ca hostess în Spania, este judecată pentru înșelăciune în formă continuată, după ce a „stors” de la un client al agenției la care era angajată aproape 1 milion de euro, până l-a adus pe acesta în pragul falimentului.

Potrivit anchetatorilor spanioli, citați de Alerta, femeia s-a implicat într-o relație amoroasă cu un client al clubului de hostess la care a lucrat timp de doi ani, a profitat de acest lucru și i-a cerut bărbatului de mai multe ori sume mari de bani.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Procesul în care este judecată românca va începe în Cantabria, procurorii solicitând o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru frauda de aproape 1 milion de euro.

Potrivit procurorilor, femeia a profitat de relația personală pe care a stabilit-o cu spaniolul bogat și a început să-i ceară sume de bani sub diferite pretexte care s-au dovedit a fi false. Astfel, românca i-a spus acestuia că urmează să fie operată ba pentru că are probleme de sănătate, ba pentru că a suferit un accident de circulație și, la un moment dat, chiar i-a spus amantului că are o tumoare pe creier și are nevoie de intervenții chirurgicale și de tratamente de chimioterapie și radioterapie.

Într-un final, bărbatul și-a dat seama că este mai sărac cu un milion de euro și că a fost păcălit.

Când i-a cerut explicații, femeia i-a spus că, de fapt, „a fost înșelată de avocatul ei în România, de directorul băncii și că, din cauza corupției din țara ei, trebuia să trimită mai mulți bani pentru a-și debloca conturile”.

În decurs de 2 ani, femeia i-a cerut bărbatului de mai multe ori diferite sume cuprinse între 2.000 și 49.500 de euro. În total, a primit 922.000 de euro, bani care au fost virați în diverse conturi bancare din România sau Spania.

Pentru plata acestor sume, bărbatul a apelat la economiile sale, la un cont comun pe care îl avea împreună cu fratele lui, a împrumutat bani de la bănci sau persoane private și chiar a vândut proprietăți.

„Inculpata, care nu a primit niciunul dintre tratamentele sau operațiile menționate, odată ce a avut convingerea că nu va mai obține alte beneficii materiale, s-a despărțit de inculpat și a dispărut de la reședința obișnuită”, spun procurorii.

Pe lângă cei 7 ani de închisoare, procurorii cer ca femeia să-i înapoieze bărbatului toți banii primiți.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Cornelia Cozonac: Lăsați procurorii să-și facă treaba …..

Jurnalista de investigații Cornelia Cozonac scrie ca ar fi depistat dosare penale la rudele unor membri ai comisiei de vetting. Da eu am mai multe intrebari la Comisia parlamentara, bunaoara cum i-au selectat pe membrii comisiilor de prevetting si vetting. Candidatii propuși de partenerii de dezvoltare...

VIDEO: Scandalul de la Teleradio-Moldova ia amploare

Ies noi detalii despre problemele de la Teleradio Moldova. Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al Teleradio-Moldova, constată un haos fără precedent în instituție. Banii publici se cheltuie în secret, emisiuni de interes public nu se produc, știri despre viața din republică se fac puține,...

Zaharova: O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la UE ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO

O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la Uniunea Europeană ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO, a afirmat joi purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, întrebată în legătură cu posibilitatea ca cele două ţări să devină...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica