Chicu: Dacă i s-ar permite, ar fi foarte bine. Se poate!

Ion Chicu prezintă informații actualizate despre acumulările la bugetul public național pentru luna ianuarie 2021.

“În luna ianuarie a anului 2021 la bugetul public național au fost acumulate venituri în sumă de 4,96 miliarde lei, fiind în creștere cu 251,1 milioane lei față de luna ianuarie a anului trecut, în timp ce cheltuielile au constituit 5 miliarde lei, care comparativ cu luna ianuarie a anului trecut sunt mai mari cu 252,2 milioane lei.

Executarea bugetului public național s-a încheiat cu un deficit în sumă de 38,5 milioane lei.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Adică, Țara în ianuarie 2021 a cheltuit aproape exact cât a acumulat venituri!!!

Slusari a îngropat PPDA

Țării noastre, dacă i s-ar permite să existe și să muncească, ar fi foarte bine! Sper că într-o bună zi vom ajunge la asta! Se poate!

Soldurile în conturile BPN la 31.01.2021 au constituit circa 6,7 mlrd., mai scrie Ion Chicu pe canalul de Telegram

În luna ianuarie a anului 2021 la Bugetul public național au fost acumulate venituri în sumă de 4,96 miliarde lei, mai mult cu 251,1 milioane lei față de ianuarie a anului 2020. În același timp, cheltuielile au constituit 5 miliarde de lei, care comparativ cu luna ianuarie 2020 sunt mai mari cu 252,2 milioane lei. Executarea Bugetului public național s-a încheiat cu un deficit în sumă de 38,5 milioane lei. Soldurile mijloacelor bănești în conturile bugetelor componente ale Bugetului public național au constituit 6,7 miliarde lei.

Totodată, veniturile Bugetului de stat în prima lună a anului 2021 au constituit 3 miliarde lei, în creștere cu 262,2 milioane lei comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Veniturile la Serviciul Fiscal de Stat au constituit 1,6 miliarde lei, cu 177 milioane lei mai mult față de ianuarie 2020, iar veniturile la Serviciul Vamal au constituit 1,5 miliarde lei, fiind în creștere cu 59,8 milioane lei comparativ cu prima lună a anului trecut.

Cheltuielile Bugetului de stat au fost executate în sumă de 3,6 miliarde lei, depășind cu 76,9 milioane lei cheltuielile din prima lună a anului trecut, și cu un deficit în sumă de 611,7 milioane lei. Soldurile mijloacelor bănești în conturile Bugetului de stat au constituit 3,8 miliarde lei. 

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ion Chicu: Faptul că a apărut reprezentantul PAS, nu înseamnă că noi trebuie să renunțăm

Ion Chicu sugerează că Maia Sandu i-a interzis lui Mazeiks - Ambasadorul UE, să participe la evenimentul de duminică. Ea a depus toate eforturile să minimizeze importanța evenimentului și a disponibilității partidelor de a coopera, mai spune Ion Chicu, președintele PDCM. Noi tot timpul am...

ALARMANT: În Moldova decesele au depășit nașterile cu aproape 10.000 de persoane

Natalitatea scăzută și majorarea numărului de decese au dus la o inversare demografică semnificativă în Republica Moldova în 2023. Anul trecut, decesele au depășit cu aproape 10.000 numărul de nașteri, arată datele Biroului Național de Statistică (BNS). Mai exact, au fost înregistrate 33,7 mii de...

Horoscop 28 mai – zodia care are de luat o decizie care îi poate schimba viața

Horoscop 28 mai - o zi cu revelații. Ies la iveală lucruri, situații care ne pot scoate din impas, apar și oameni care pot repara o relație care n-a mai mers și să ne redresăm din mai multe puncte de Vedere. GEMENI Vești bune de prin...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica