Slusari anunță că va bloca drumurile

Agronomul din Parlament a fost la Ștefan Vodă, unde e secetă și în această iarnă. Nu plouă și nici nu ninge. A fost la o ședință cu tractoriștii protestatari să constate rezervele de semințe din Olanda care nu prea sunt adaptate la clima din Moldova, dar de vândut trebuie vândute.

Ia să vedem ce problemă are Slusari sâmbăta, pe la apus de soare.

”Azi am constatat o problema foarte gravă în raionul Ștefan Vodă privind irigarea terenurilor agricole. Vă amintiți cum striga vasalul lui Dodon, prim-ministru Chicu, că vine pentru anul 2021 cu un program național de irigare de valoare de 135 mln euro ?

Slusari a îngropat PPDA


Aceasta bătaie de joc durează 8 luni ! În toata aceasta perioada se fură țăvele și pompele, întrucăt nu este clar cine asigură paza la utilaj. Agricultorii imploră APP să le permită măcar asigurarea pazei sistemului. Nu se poate ! Încă nu totul este furat !

La ultima ședința de lucru pe acest subiect agricultorii au anunțat că pot bloca drumuri. Este un gest de disperare impotriva iresponsabilității crase ale inacțiunilor unor funcționari.

Gavrilița recunoște că are șanse puține pentru că propune un Guvern incompetent

Așa arată haos guvernamental ! Pentru miercuri voi cere audierea problemei în cadrul comisiei parlamentare agricultură. Dar înțeleg că pănă în august ar fi foarte greu cu guvernul interimar Dodon să facem ordinea în APP și să asigurăm ca fermierii din raionul Ștefan Vodă să aibă acces la sistemul de irigare. Agricultorii riscă să piardă încă un sezon agricol. Pentru mulți din ei acesta poate fi ultimul !”

Păi după ce a arat cu agricultorii prin centru orașului, a terorizat chişinăuienii cu proteste și pe la TV, acum regretă că a plecat Guvernul Chicu și nu are cine realiza proiectele cu irigarea la filiala PPDA din Ștefan Vodă

  • 23 apr. 2020 – Alexandru Slusari a anunţat că fracţiunea pe care o reprezintă va iniţia procedura de demitere a Guvernului Chicu pentru modul în care a fost negociat acordul de împrumut cu Rusia https://bit.ly/3oTOi9K
  • 6 dec. 2020 – Alexandru Slusari: „După decizia CC privind validarea alegerilor, poporul să meargă la Guvern și să obțină demisia Guvernului Chicu” https://bit.ly/3jwoK1d
  • 26 dec. 2020 – Alexandru Slusari, despre demisia Guvernului Chicu: „Nu mă miră tactica “pământului pârjolit”, aplicată de Dodon”
    https://bit.ly/3tJ2Soa „Eu admit varianta ca Maia Sandu nu propune pe nimeni, in genere, si noi stam 90 de zile fara guvern, dupa asta Parlamentul se dizolva si avem doua luni campania electorala si deja inca vreo doua luni pentru formarea altui Guvern.”


Slusari anunță că va bloca drumurile – … vânt și aduce ploaie ca să nu fie secetă la vară.

Comunicăm