ALERT: Alexandr Slusari a primit spray lacrimogen de la un … comentariu

Pe deputatul Alexandr Slusari l-a năvălit din nou grijile țării. De data aceasta nu a dormit din cauza pensionarilor și a scris o postare pe Facebook, a distribuit-o ca un troll prin toate grupurile din care face parte și urmărește atent toate like și comentariile care vin, apoi le șterge pe cele care nu-i convin.

Băi, mă lași…, îi scrie un simpatizant de pe online, care, de fapt, solicită sursa de finanțare a proiectelor propuse, iar lui Slusari nu i-a plăcut, pentru că afectează ideile populiste și deputatul a șters comentariul.

Președintele, folisind minciuna și manipularea, crește ura și agresivitatea în societate

Slusari scrie că ”În febra luptelor politice la limita isteriei toți, în afară de Platforma DA, au uitat de indexarea pensiilor.

Peste 686 mii de pensionari nici nu cunosc că prevederile legale existente și faptul că inflația OFICIALĂ pentru anul 2020 este de 0,39 % nu permit indexarea pensiilor. Nici banii nu au fost rezervați în bugetul asigurărilor sociale.

După noi, este o inechitate crasă față de bătrânii noștri, mai ales față de 2/3 din pensionarii, care trăiesc la limita sau sub limita de existență ……~

Cheltuieli zilnice de peste 3 000 de lei pentru flori și compoziții florale

În comentariu șters de la postarea deputatului i se cere să identifice resursele financiare pentru ceea ce îl îngrijorează pe deputat și doar pe PPDA, altfel toți putem deveni politicieni populiști și deputați lobbyști pentru afacerile membrilor de partid.

Dle deputat, ați șters un comentariu cu doza mare de adevăr, deci doar PPDA spune adevărul și demnitatea în febra politică?

Nagacevschi: Asemenea precedente sunt extrem de periculoase pentru democrație și statul de drept

Comunicăm