A renunțat la un venit lunar de 3500 euro în schimbul carierii sau pentru mai muți bani?

O consilieră a Maiei Sandu ar fi renunțat la un venit lunar de 3500 euro, pentru a munci la Președinție cu doar 800 euro?

A renunțat la venituri de 70 de mii de lei pe lună, pentru un salariu de doar 16 mii lei. Vorbim despre consiliera președintelui Maia Sandu, Sorina Ștefîrță, notează Moldova24.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Recent, jurnalista și-a depus declarația de avere. În document, aceasta a indicat că pe parcursul anului trecut a câștigat de la mai multe instituții 19350 de euro și 447 398 lei. În total, venitul consilierei prezidențiale a fost de aproape 835 de mii de lei sau a câte 70 de mii de lei pe lună.

Firma care a livrat măştile sanitare şi administratorul acesteia, urmăriţi penal pentru înşelăciune

Sorina Ștefîrță a declarat că deține trei apartamente. Cel mai mare apartament are 81 de metri pătrați și ar costa doar 24 419 euro, cel de-al doilea este de 50 de metri pătrați și valorează peste 310 mii lei (15 500 euro).

Ar necesita niște precizări din partea Excelenței Sale, Peter Michalko

Ultimul apartament Ștefîrță l-a procurat în 2021, imediat după ce a intrat în funcția de consilier al Maiei Sandu. Imobilul cu o suprafață de 63,5 metri pătrați ar costa 1 009 416 lei (50 mii euro).
Stefîrță mai are un automobil de model Nissan Juke din 2015 și două conturi bancare. Pe unul dintre conturi sunt 13 135 euro, iar pe al doilea – 81 950 lei.

Declaratia de avere AICI

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Cornelia Cozonac: Lăsați procurorii să-și facă treaba …..

Jurnalista de investigații Cornelia Cozonac scrie ca ar fi depistat dosare penale la rudele unor membri ai comisiei de vetting. Da eu am mai multe intrebari la Comisia parlamentara, bunaoara cum i-au selectat pe membrii comisiilor de prevetting si vetting. Candidatii propuși de partenerii de dezvoltare...

VIDEO: Scandalul de la Teleradio-Moldova ia amploare

Ies noi detalii despre problemele de la Teleradio Moldova. Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al Teleradio-Moldova, constată un haos fără precedent în instituție. Banii publici se cheltuie în secret, emisiuni de interes public nu se produc, știri despre viața din republică se fac puține,...

Zaharova: O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la UE ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO

O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la Uniunea Europeană ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO, a afirmat joi purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, întrebată în legătură cu posibilitatea ca cele două ţări să devină...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica