ALERT: PAS s-a decis – vrea la guvernare. Radu Marian: Este o bătaie de joc!

Radu Marian consideră că este o bătaie de joc față de niște antreprenori care și așa au fost lăsați baltă de guvernare. Deputatul a fost văzut la Guvern, unde a declarat că nu mai merge așa.

Deputatul Radu Marian solicită Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) să revizuiască punctul 4 din decizia din 15 februarie 2021 și să revină la formularea lui din Decizia din 27 noiembrie 2020, transmite OFICIAL.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Potrivit deputatului, acest punct creează o confuzie care pune în pericol sute de afaceri și mii de angajați.

„Chiar dacă punctul 4 se referă doar la interzicerea activității „Baruri şi alte activităţi”, polițiștii au început să închidă și localurile în format mixt bar-restaurant, care au activat legal până acum. Mai mult decât atât, chiar în punctul următor din decizie, acest tip de activitate este permis. Se creează o situație absurdă, prin care în punctul 4 un tip de activitate este interzis, iar în punctul 5 – aceeași activitate este permisă.

ULTIMA ORĂ: Maia Sandu dezvăluie cu cine va face alianță după anticipate

Este inacceptabil ca funcționarii publici să comită astfel de „greșeli”. În joc sunt mii de locuri de muncă, investiții, afaceri, contribuții la buget. Este o bătaie de joc față de niște antreprenori care și așa au fost lăsați baltă de guvernare. Este minimul necesar care se cere de la acești funcționari – să scrie în mod coerent și clar un document de care depind atât de mulți oameni”, punctează Radu Marian.

Astfel, deputatul PAS spune că de luni își răsuflecă mânecele și renunță la retorica și demagogia de partid cu anticipatele, îl mai lasă pe Usatîi pe tușă o perioadă și la muncă cu toții. Țara, poporul nu așteaptă.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ion Chicu: Faptul că a apărut reprezentantul PAS, nu înseamnă că noi trebuie să renunțăm

Ion Chicu sugerează că Maia Sandu i-a interzis lui Mazeiks - Ambasadorul UE, să participe la evenimentul de duminică. Ea a depus toate eforturile să minimizeze importanța evenimentului și a disponibilității partidelor de a coopera, mai spune Ion Chicu, președintele PDCM. Noi tot timpul am...

ALARMANT: În Moldova decesele au depășit nașterile cu aproape 10.000 de persoane

Natalitatea scăzută și majorarea numărului de decese au dus la o inversare demografică semnificativă în Republica Moldova în 2023. Anul trecut, decesele au depășit cu aproape 10.000 numărul de nașteri, arată datele Biroului Național de Statistică (BNS). Mai exact, au fost înregistrate 33,7 mii de...

Horoscop 28 mai – zodia care are de luat o decizie care îi poate schimba viața

Horoscop 28 mai - o zi cu revelații. Ies la iveală lucruri, situații care ne pot scoate din impas, apar și oameni care pot repara o relație care n-a mai mers și să ne redresăm din mai multe puncte de Vedere. GEMENI Vești bune de prin...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica