Natalia Gavrilița se bucură de cea mai mare neîncredere

spot_img

Maia Sandu este politicianul care se bucură de cea mai mare încredere a populației, depășindu-l cu un mic scor pe Igor Dodon. Acestea sunt datele unui sondaj făcute publice astăzi de către Intellect Group, citat de Realitatea.

ULTIMA ORĂ: Maia Sandu dezvăluie cu cine va face alianță după anticipate

Astfel, 33 % din cetățenii țării și-au exprimat încrederea pentru Maia Sandu, iar alți 59 la sută nu ar avea încredere în aceasta. Alți 8 % au declarat că le-ar fi greu să răspundă la această întrebare.

Referitor la Igor Dodon 30 % din respondenți au declarat că au încredere în acesta, iar alți 56 la sută nu ar avea încredere și tocmai 14 % au spus că le este greu să răspundă la această întrebare.

Diploma Alei Nemerenco nu întrunește cerințe legale

Clasamentul este urmat de liderul Partidului „Nostru” Renato Usatîi cu 12 % – încredere și 79 % – neîncredere, Ilan Șor cu 10 % – încedere și 76 – neîncredere, Pavel Filip cu 9 % – încredere și 73 % – neîncredere, Andrei Năstase cu 8 % – încredere și 78% – neîncredere.

ALERT: PAS s-a decis – vrea la guvernare. Radu Marian: Este o bătaie de joc!

Cu cea mai mică încredere, dar și cea mai mare neîncredere este cotată prim-ministra desemnată, Natalia Gavrilița, 3 % și respectiv 94 %.

Menționăm că premierul desemnat de Maia Sandu, Natalia Gavrilița, nu a primit votul de încredere al deputaților din Parlamentul de la Chișinău. Niciun deputat nu a votat pentru învestirea Cabinetului de miniștri.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Fostul prim-ministru britanic Liz Truss sprijină revenirea lui Donald Trump la Casa Albă

Fostul prim-ministru britanic Liz Truss a semnalat că va sprijini revenirea lui Donald Trump la Casa Albă, relatează marţi PA Media/DPA. Într-un articol pentru Wall Street Journal, Truss a salutat leadership-ul istoric al SUA care "a ţinut afară cu succes ameninţarea comunistă din partea Uniunii...

România susține adoptarea în decembrie a deschiderii negocierilor de aderare a Moldovei

Ministra Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, a subliniat, luni, la deschiderea evenimentului privind Uniunea Europeană și politica de extindere, că România susține negocierile de aderare ale Republicii Moldova și Ucraina cu UE. În cadrul discursului său, Luminița Odobescu a prezentat poziţia României de susţinere a procesului...

Dinu Plîngău: Cei din PAS trebuie să-și modifice comportamentul

„Dacă cei din PAS vor să obțină măcar 30 de mandate la viitoarele alegeri, atunci trebuie să-și modifice comportamentul”. Această opinie a fost exprimată de liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, în cadrul emisiunii „Puncte de Reflecție” de la Vocea Basarabiei. Totodată, Dinu Plîngău...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica