Natalia Gavrilița se bucură de cea mai mare neîncredere

Maia Sandu este politicianul care se bucură de cea mai mare încredere a populației, depășindu-l cu un mic scor pe Igor Dodon. Acestea sunt datele unui sondaj făcute publice astăzi de către Intellect Group, citat de Realitatea.

ULTIMA ORĂ: Maia Sandu dezvăluie cu cine va face alianță după anticipate

Astfel, 33 % din cetățenii țării și-au exprimat încrederea pentru Maia Sandu, iar alți 59 la sută nu ar avea încredere în aceasta. Alți 8 % au declarat că le-ar fi greu să răspundă la această întrebare.

Referitor la Igor Dodon 30 % din respondenți au declarat că au încredere în acesta, iar alți 56 la sută nu ar avea încredere și tocmai 14 % au spus că le este greu să răspundă la această întrebare.

Diploma Alei Nemerenco nu întrunește cerințe legale

Clasamentul este urmat de liderul Partidului „Nostru” Renato Usatîi cu 12 % – încredere și 79 % – neîncredere, Ilan Șor cu 10 % – încedere și 76 – neîncredere, Pavel Filip cu 9 % – încredere și 73 % – neîncredere, Andrei Năstase cu 8 % – încredere și 78% – neîncredere.

ALERT: PAS s-a decis – vrea la guvernare. Radu Marian: Este o bătaie de joc!

Cu cea mai mică încredere, dar și cea mai mare neîncredere este cotată prim-ministra desemnată, Natalia Gavrilița, 3 % și respectiv 94 %.

Menționăm că premierul desemnat de Maia Sandu, Natalia Gavrilița, nu a primit votul de încredere al deputaților din Parlamentul de la Chișinău. Niciun deputat nu a votat pentru învestirea Cabinetului de miniștri.

Comunicăm