Natalia Gavrilița se bucură de cea mai mare neîncredere

Maia Sandu este politicianul care se bucură de cea mai mare încredere a populației, depășindu-l cu un mic scor pe Igor Dodon. Acestea sunt datele unui sondaj făcute publice astăzi de către Intellect Group, citat de Realitatea.

ULTIMA ORĂ: Maia Sandu dezvăluie cu cine va face alianță după anticipate

Astfel, 33 % din cetățenii țării și-au exprimat încrederea pentru Maia Sandu, iar alți 59 la sută nu ar avea încredere în aceasta. Alți 8 % au declarat că le-ar fi greu să răspundă la această întrebare.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Referitor la Igor Dodon 30 % din respondenți au declarat că au încredere în acesta, iar alți 56 la sută nu ar avea încredere și tocmai 14 % au spus că le este greu să răspundă la această întrebare.

Diploma Alei Nemerenco nu întrunește cerințe legale

Clasamentul este urmat de liderul Partidului „Nostru” Renato Usatîi cu 12 % – încredere și 79 % – neîncredere, Ilan Șor cu 10 % – încedere și 76 – neîncredere, Pavel Filip cu 9 % – încredere și 73 % – neîncredere, Andrei Năstase cu 8 % – încredere și 78% – neîncredere.

ALERT: PAS s-a decis – vrea la guvernare. Radu Marian: Este o bătaie de joc!

Cu cea mai mică încredere, dar și cea mai mare neîncredere este cotată prim-ministra desemnată, Natalia Gavrilița, 3 % și respectiv 94 %.

Menționăm că premierul desemnat de Maia Sandu, Natalia Gavrilița, nu a primit votul de încredere al deputaților din Parlamentul de la Chișinău. Niciun deputat nu a votat pentru învestirea Cabinetului de miniștri.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Valeriu Ostalep: “Securiștii români ar fi trebuit să-și informeze conducerea despre ce fac ei greșit în Moldova”

În societatea moldovenească există îngrijorări și temeri cu privire la România din cauza memoriei istorice neplăcute, a impunerii cetățenilor Moldovei a denumirii limbii și a studierii nefirești a istoriei românești, precum și din cauza viziunilor și aspirațiilor expansioniste ale conducerii țării vecine. O astfel de...

Alexei Lungu despre paradoxul tarifelor: Prețul gazelor scade pe bursele mondiale, dar în Moldova crește

Monopol este al doilea nume al regimului Sandu. Doamna președinte a construit un singur centru de decizie în toate sferele, dând la o parte punctele de vedere alternative. Este vorba și despre sectorul gazelor. Ca orice monopolist, Sandu înțelege că indiferent de prețurile stabilite, oamenii...

BBC: Există un risc serios ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia anul acesta

Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizează că Ucraina ar putea fi înfrântă de Rusia chiar în 2024. Motivul ar fi că ucrainenii ajung să simtă că ”nu mai pot câștiga”. Generalul Sir Richard Barrons, fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune (în...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica