Daniel Ioniţă vrea să fie deputat în Republica Moldova

Daniel Ioniţă, a spus că în Republica Moldova s-a călcat pe multe greble, astfel încât acum nu mai contează doar vorbele frumoase, ci şi faptele care urmează după vorbele frumoase.

Conturile bancare din Londra ale fiului fostului prim-ministru Vlad Filat vor rămâne goale

„De ce această majoritate nu a realizat reforme ambiţioase până acum, dacă chiar dorea să realizeze diferite reforme? Lucrurile sunt foarte clare în ce priveşte deciziile suverane ale Republicii Moldova, decizii pe care Republica Moldova trebuie să şi le asume şi care care pot avea consecinţe mai rele sau mai bune care, de asemenea, trebuie asumate de Republica Moldova”, a spus Daniel Ioniţă.

Prezent în platoul emisiunii Punctul pe AZi de la Televiciunea română în Moldova, ambasadorul țării vecine a făcut declarații politice și îndemnă la lupta contra corupției, amplificând, după părerea lui, declarațiile PAS-ului Maiei Sandu.

România șantajează Republica Moldova

„Calitatea are acele elemente legate de legitimitate, credibilitate şi integritate. Nu poţi să elimini aceste trei criterii atunci când îţi asumi un act responsabil de guvernare”, a menţionat diplomatul român.

Potrivit acestuia, condiţiile UE sunt intrinsec legate de lupta împotriva corupţiei.

Curtea de Conturi a reclamat Ministerul Sănătății la DNA pentru achizițiile de la Unifarm destinate Republicii Moldova

„Dacă poate sau nu Republica Moldova să trăiască insular, izolată de restul lumii, este meritul Republicii Moldova. Era globalizării este aici. Dacă tragem linie, vedem că sunt mult mai multe avantaje decât provocări sau aroganţe, dacă ai relaţii corecte de colaborare cu UE faţă de relaţii de confruntare. Cetăţenii trebuie să înţeleagă cine sunt acele forţe politice care au privat Republica Moldova inclusiiv de fonduri externe”, a spus Daniel Ioniţă.

Una din cele mai corupte țări din UE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *