Daniel Ioniţă vrea să fie deputat în Republica Moldova

Daniel Ioniţă, a spus că în Republica Moldova s-a călcat pe multe greble, astfel încât acum nu mai contează doar vorbele frumoase, ci şi faptele care urmează după vorbele frumoase.

Conturile bancare din Londra ale fiului fostului prim-ministru Vlad Filat vor rămâne goale

„De ce această majoritate nu a realizat reforme ambiţioase până acum, dacă chiar dorea să realizeze diferite reforme? Lucrurile sunt foarte clare în ce priveşte deciziile suverane ale Republicii Moldova, decizii pe care Republica Moldova trebuie să şi le asume şi care care pot avea consecinţe mai rele sau mai bune care, de asemenea, trebuie asumate de Republica Moldova”, a spus Daniel Ioniţă.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Prezent în platoul emisiunii Punctul pe AZi de la Televiciunea română în Moldova, ambasadorul țării vecine a făcut declarații politice și îndemnă la lupta contra corupției, amplificând, după părerea lui, declarațiile PAS-ului Maiei Sandu.

România șantajează Republica Moldova

„Calitatea are acele elemente legate de legitimitate, credibilitate şi integritate. Nu poţi să elimini aceste trei criterii atunci când îţi asumi un act responsabil de guvernare”, a menţionat diplomatul român.

Potrivit acestuia, condiţiile UE sunt intrinsec legate de lupta împotriva corupţiei.

Curtea de Conturi a reclamat Ministerul Sănătății la DNA pentru achizițiile de la Unifarm destinate Republicii Moldova

„Dacă poate sau nu Republica Moldova să trăiască insular, izolată de restul lumii, este meritul Republicii Moldova. Era globalizării este aici. Dacă tragem linie, vedem că sunt mult mai multe avantaje decât provocări sau aroganţe, dacă ai relaţii corecte de colaborare cu UE faţă de relaţii de confruntare. Cetăţenii trebuie să înţeleagă cine sunt acele forţe politice care au privat Republica Moldova inclusiiv de fonduri externe”, a spus Daniel Ioniţă.

Una din cele mai corupte țări din UE

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Valeriu Ostalep: “Securiștii români ar fi trebuit să-și informeze conducerea despre ce fac ei greșit în Moldova”

În societatea moldovenească există îngrijorări și temeri cu privire la România din cauza memoriei istorice neplăcute, a impunerii cetățenilor Moldovei a denumirii limbii și a studierii nefirești a istoriei românești, precum și din cauza viziunilor și aspirațiilor expansioniste ale conducerii țării vecine. O astfel de...

Alexei Lungu despre paradoxul tarifelor: Prețul gazelor scade pe bursele mondiale, dar în Moldova crește

Monopol este al doilea nume al regimului Sandu. Doamna președinte a construit un singur centru de decizie în toate sferele, dând la o parte punctele de vedere alternative. Este vorba și despre sectorul gazelor. Ca orice monopolist, Sandu înțelege că indiferent de prețurile stabilite, oamenii...

BBC: Există un risc serios ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia anul acesta

Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizează că Ucraina ar putea fi înfrântă de Rusia chiar în 2024. Motivul ar fi că ucrainenii ajung să simtă că ”nu mai pot câștiga”. Generalul Sir Richard Barrons, fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune (în...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica