Ion Sturza a recunoscut – doar Maia Sandu. Da cine va lucra în țara asta pentru cetățeni, dle Sturza?

Fostul premier a mai găsit un context să o elogieze pe Maia Sandu și, respectiv, echipa de consilieri, aleși pe sprânceană – Ala Nemerenco, Sorina Ștefârță, etc, dar care are Cheltuieli zilnice de peste 3 000 de lei pentru flori și compoziții florale și se Scandalos: Maia Sandu s-a întâlnit pe ascuns cu mai mulți judecători. Mai mult, Doza de corupție e pe mâna Maiei Sandu în contextul comentariile președintelui ales despre averea ascunsă a Alei Nemerenco

Sturza aduce elogii președintelui și încearcă să discrediteze clasa politică aleasă de cetățeni, dar și jurnaliștii care își fac munca. ”Seară de seară, politicienii moldoveni ies la TV și ne spun neadevăruri. Ambalajul este tot mai complex, cuvintele alese – tot mai sofisticate. Ei se gândesc la țară, au grija de popor… Îi înțeleg, asta este ființa politica – lipsită de sinceritate. Dar și frica, panica.

Daniel Ioniţă vrea să fie deputat în Republica Moldova

În realitate, profitând de faptul că nu sunt politician și n-am interese ascunse, măcar eu să fiu sincer. Pot să vă spun că NIMENI, cu excepția doamnei Sandu, nu-și dorește alegeri anticipate! De ce? Pentru că nu mai au șanse să prindă un loc într-un parlament nou”, scrie Sturza.

Conturile bancare din Londra ale fiului fostului prim-ministru Vlad Filat vor rămâne goale

Constatăm că și Sturza stimulează alianța Maiei Sandu cu Usatîi, ori Valeriu Munteanu decșlară că ”Atât de tare se zbate, încât trebuie să se asigure că dumnealui va ajunge în Parlament, iar Andrei Năstase și cu PPDA, și eventual cu alți colegi, nu vor ajunge. De ce? Pentru ca să fie unica soluție de alianță pentru partidul domnului Usatîi. Ei nu vor să ajungă pur și simplu în Parlament, ei vor să ajungă neapărat la guvernare și de aceea au două scopuri. Primul: să se preteze că sunt foarte mari cinstiți, corecți, nu figurează în niciun fel de dosare penale privind spălarea banilor în Republica Moldova, nu au poze cu Grigore Karamalak la Moscova, dar Andrei Năstase și restul sunt toți talpa iadului. Dacă o să ajungeți să semnați acord de coaliție cu PAS-ul, sunt sigur că la un colț va semna Renato Usatîi, la alt colț o să semneze Platon, dar Grigore Karamalak o să vină de la Moscova și o să parafeze documentul și o să ne puneți pe toți să ne facem poze cu Karamalak”, a declarat Munteanu.

Natalia Gavrilița se bucură de cea mai mare neîncredere

Da cine va lucra în țara asta pentru cetățeni, dle Sturza și nu pentru propria lustruire de martir al luptei cu corupția? Și asta în cazul când Maia Sandu, nesilită de nimeni, a votat în ședințele de Guvern de prin 2013-2014.

Sub patronajul celor de la Bruxelles, ați avut dezlegare la corupție și hoție.

Ce interes aveți, dle Sturza?

Propunem să-i dați o medalie și lui Sturza, poate viitorii președinți vor descoperi cândva interesele adevărate.

Comunicăm