Durlesteanu: Nu voi capitula în față unor provocări josnice, unor minciuni, unor insinuări

Candidatul înaintat la funcția de premier, Mariana Durleșteanu, s-a adresat către cetățeni și clasa politică cu un mesaj conciliant și cu un îndemn de a face lucruri frumoase.

Dragi prieteni,

Discuțiile actuale despre o posibilă înaintare a mea la funcția de prim-ministru mi-au determinat o profundă decepție, dar și o stare de incertitudine vizavi de gradul scăzut de toleranță față de cei care gândesc alfel sau visează altceva. O tulpină nouă de virus de ură și discriminare planează în sfera politicului de la Chișinău: „Cine nu-i cu noi, este împotriva noastră!”.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Eu văd o democrație mimată, o mostră de populism, emanată și impusă tuturor de către partidul care a câștigat – susținut de alte formațiuni de centru-dreapta – alegerile prezidențiale. Tocmai de asta unii actori politici deja reamintesc că la aprinderea „torței victoriei”, în noiembrie 2020, au contribuit și ei. Învingătorii, însă, preferă să nu partajeze victoria cu alții.

Dodon i-a făcut un apropo lui Peter Mikhalko: ”Сукин сын, … но наш сукин сын”

Dragi conaționali, dragi prieteni !

Nu sunt „păpusă”, așa cum mă taxează oponenții mei, care, de fapt, nici nu mă cunosc. Pentru asta nu am nici „caracterul” respectiv, nici educație proastă, nici ipocrizie suficientă. Sunt ferm determinată, capabilă să iau decizii de una singură, în caz de necesitate, dar și să lucrez în echipă, sunt formată profesional după model pro-occidental (dacă tot îmi impută unii că „voi sta cu urechea spre Moscova”), am suficientă școală, experiență și cumsecădenie să conduc o echipă de oameni corecți, serioși, profesioniști, nu „trubaduri” politici, care cu sloganul manipulator „Așa vrea poporul”, doresc cu tot dinadinsul să controleze toată puterea în statul moldovenesc.

Nu voi capitula în față unor provocări josnice, unor minciuni, unor insinuări. Căci anume așa procedează politicienii certați cu morala.
Este, sper, ultimul mesaj cu substanță politică. Eu nu sunt politician, eu sunt finansist/ă. Si dacă voi avea ocazia să contribui cu toată priceperea mea la scoaterea statului moldovenesc din stagnarea în lozinci electorale și declarații populiste, pentru a-l restarta pe calea dezvoltării și bunăstării cetățenilor, o voi face cu dăruire deplină.

Sub patronajul celor de la Bruxelles, ați avut dezlegare la corupție și hoție

Dragi prieteni,

Miturile despre „o Mariană rea”, „demonizarea” este o tehnică învechită din arsenalul propagandistic. Nici copiii mei nu mă mai recunosc din falsele „creionări” ce mi se fac pe facebook de către cei care excelează în politicianism. Sunteți suficient de inteligenți ca să nu vă lasați manipulați de propagandă politică.

Haideți să facem lucruri frumoase. Pălăvrăgeala electorală să rămână activitatea celor care de nimic altceva nu mai sunt capabili.

Totul va fi bine!

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Andrei Nastase: Când eu și colegii mei luptam în stradă, partenerii de dezvoltare îl susțineau pe Plahotniuc

Andrei Nastase declară că atunci când împreună cu colegii „eram în stradă și luptam pentru statul de drept, drepturile și libertățile civice, dreptul la asociere, libertatea presei, Plahotniuc, susținut de partenerii de dezvoltare, îmi punea în cârcă orice doar pentru a mă compromite„. Cum a...

VIDEO Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință

Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință: Plenul va examina dosarele candidaților pentru funcția de Procuror General Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi, 24 mai, în ședință. Pe agendă sunt două subiecte, printre care și examinarea dosarelor candidaților în cadrul concursului pentru...

Statele Unite îşi vor revizui termenii cooperării cu Georgia şi introduc restricţii de vize

Statele Unite îşi vor revizui întreaga cooperare cu Georgia după ce parlamentul acestei ţări a adoptat o lege controversată privind "influenţa străină", a anunţat joi seara secretarul de stat Antony Blinken, relatează AFP şi Reuters. "Astăzi lansez o revizuire completă a cooperării bilaterale dintre Statele...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica