Durlesteanu: Nu voi capitula în față unor provocări josnice, unor minciuni, unor insinuări

Candidatul înaintat la funcția de premier, Mariana Durleșteanu, s-a adresat către cetățeni și clasa politică cu un mesaj conciliant și cu un îndemn de a face lucruri frumoase.

Dragi prieteni,

Discuțiile actuale despre o posibilă înaintare a mea la funcția de prim-ministru mi-au determinat o profundă decepție, dar și o stare de incertitudine vizavi de gradul scăzut de toleranță față de cei care gândesc alfel sau visează altceva. O tulpină nouă de virus de ură și discriminare planează în sfera politicului de la Chișinău: „Cine nu-i cu noi, este împotriva noastră!”.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Eu văd o democrație mimată, o mostră de populism, emanată și impusă tuturor de către partidul care a câștigat – susținut de alte formațiuni de centru-dreapta – alegerile prezidențiale. Tocmai de asta unii actori politici deja reamintesc că la aprinderea „torței victoriei”, în noiembrie 2020, au contribuit și ei. Învingătorii, însă, preferă să nu partajeze victoria cu alții.

Dodon i-a făcut un apropo lui Peter Mikhalko: ”Сукин сын, … но наш сукин сын”

Dragi conaționali, dragi prieteni !

Nu sunt „păpusă”, așa cum mă taxează oponenții mei, care, de fapt, nici nu mă cunosc. Pentru asta nu am nici „caracterul” respectiv, nici educație proastă, nici ipocrizie suficientă. Sunt ferm determinată, capabilă să iau decizii de una singură, în caz de necesitate, dar și să lucrez în echipă, sunt formată profesional după model pro-occidental (dacă tot îmi impută unii că „voi sta cu urechea spre Moscova”), am suficientă școală, experiență și cumsecădenie să conduc o echipă de oameni corecți, serioși, profesioniști, nu „trubaduri” politici, care cu sloganul manipulator „Așa vrea poporul”, doresc cu tot dinadinsul să controleze toată puterea în statul moldovenesc.

Nu voi capitula în față unor provocări josnice, unor minciuni, unor insinuări. Căci anume așa procedează politicienii certați cu morala.
Este, sper, ultimul mesaj cu substanță politică. Eu nu sunt politician, eu sunt finansist/ă. Si dacă voi avea ocazia să contribui cu toată priceperea mea la scoaterea statului moldovenesc din stagnarea în lozinci electorale și declarații populiste, pentru a-l restarta pe calea dezvoltării și bunăstării cetățenilor, o voi face cu dăruire deplină.

Sub patronajul celor de la Bruxelles, ați avut dezlegare la corupție și hoție

Dragi prieteni,

Miturile despre „o Mariană rea”, „demonizarea” este o tehnică învechită din arsenalul propagandistic. Nici copiii mei nu mă mai recunosc din falsele „creionări” ce mi se fac pe facebook de către cei care excelează în politicianism. Sunteți suficient de inteligenți ca să nu vă lasați manipulați de propagandă politică.

Haideți să facem lucruri frumoase. Pălăvrăgeala electorală să rămână activitatea celor care de nimic altceva nu mai sunt capabili.

Totul va fi bine!

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

La Moscova și-a început lucrările Forumul economic internațional al statelor membre ale CSI

22 platforme oferă participanților posibilitatea de a stabili legături pentru proiecte comune în cadrul CSI și UEE. Delegația Partidului “Renaștere” este reprezentată de consilieri raionali, municipali și orășenești, precum și de șefii de organizații teritoriale. Potrivit lui Iuri Vitneanski, ”în timp ce autoritățile centrale din Moldova...

Gheața polară se topește și modifică rotația Pământului: Timpul însuși este afectat

Încălzirea globală are un impact nu doar asupra vremii, ci și asupra trecerii timpului. Un studiu publicat în revista științifică Nature arată că topirea accelerată a gheții polare afectează, în felul său, măsurarea timpului la scară globală. Într-o zi, în următorii ani, toţi locuitorii lumii...

Delegația partidului ”Renaștere” discută la Moscova măsurile de sprijinire a afacerilor și eliminarea barierelor comerciale în cadrul CSI, UEE și OSC

O delegație impunătoare a partidului ”Renaștere” lucrează astăzi pe tărâmul Forumului Economic Internațional al statelor membre CSI de la Moscova. De cincisprezece ani – este o platformă prestigioasă de discuții în care se deliberează principalele probleme ale interacțiunii dintre business și stat, ținând cont de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica