RISE Moldova a prezentat întreaga încrengătură a afacerilor lui Andrei Spînu

După ce Rise Moldova a publicat o investigație despre secretarul general al Președinției, Andrei Spînu, deputatul PSRM Petru Burduja a depus o sesizare la ANI, Procuratura Generală și Comisia Electorală Centrală.

Despre aceasta a scris socialistul Petru Burduja pe contul său de Facebook.

„Scheme tăinute în companii offshore, venituri dubioase și conflicte de interese.

Aceste fapte au fost scoase în evidență de o nouă investigație de presă în raport cu Andrei Spînu, secretar general al Președinției. RISE Moldova a prezentat întreaga încrengătură a afacerilor lui Andrei Spînu, scoase în zone offshore din întreaga lume, inclusiv pentru a evita plata impozitelor și a taxelor în țara noastră pe care acest “om bun” al Maiei Sandu declară că “o iubește”.

Mai mult, această investigație demonstrează că Andrei Spînu a fost în conflict de interese în perioada când a deținut funcția de vice-ministru al Tineretului și Sportului în perioada guvernării AIE.

Maia Sandu pierde din popularitate din cauza anturajului corupt

Credem că noile fapte evidențiate în investigația jurnaliștilor de la RISE Moldova este motiv suplimentar ca Agenția Națională de Integritate și Procuratura să verifice minuțios veniturile dubioase ale secretarului general al Președinției. Astazi am semnat o nouă adresare către ANI, Procuratura Generală și Comisia Electorală Centrală cu solicitarea de a-l supune controlului pe Andrei Spînu”, a scris deputatul.

Comunicăm