Tihanovskaia: “Am pierdut strada”

La şase luni de la disputatele alegeri prezidenţiale din Belarus, lidera opoziţiei Svetlana Tihanovskaia a recunoscut că mişcarea pentru democraţie a suferit o înfrângere temporară, relatează duminică DPA.

“Trebuie să recunosc, am pierdut strada”, a declarat ea într-un interviu pentru ziarul elveţian Le Temps. “Nu avem mijloacele necesare să contracarăm violenţa regimului împotriva protestatarilor”, a adăugat ea.

Sub patronajul celor de la Bruxelles, ați avut dezlegare la corupție și hoție

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Guvernul, a spus Tihanovskaia, are armele şi are puterea. “Da, se pare că pentru moment am pierdut”, a adăugat ea.

“Dar atunci îţi dai repede seama că nu poţi face asta dacă eşti un simbol, un lider naţional, nu poţi să renunţi”, a spus ea.

A renunțat la un venit lunar de 3500 euro în schimbul carierii sau pentru mai muți bani?

PS: presa revoluționară de la Chișinău au promovat-o și în Moldova ca un lider, ca un martir așa cum îl vedeau și pe Navalnîi – un stimulent a luptei ;i promov[rii valorilor occidnetale – dublele standarde.
Maia Sandu are un anturaj înzestrat cu toate cele necesare, astfel ca președinele ales să exclame la un moment dat – “Trebuie să recunosc, am pierdut …”

Durleșteanu: Vă consideram un politician adult, nu „Pokemon”. Deja totul este grețos

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Andrei Nastase: Când eu și colegii mei luptam în stradă, partenerii de dezvoltare îl susțineau pe Plahotniuc

Andrei Nastase declară că atunci când împreună cu colegii „eram în stradă și luptam pentru statul de drept, drepturile și libertățile civice, dreptul la asociere, libertatea presei, Plahotniuc, susținut de partenerii de dezvoltare, îmi punea în cârcă orice doar pentru a mă compromite„. Cum a...

VIDEO Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință

Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință: Plenul va examina dosarele candidaților pentru funcția de Procuror General Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi, 24 mai, în ședință. Pe agendă sunt două subiecte, printre care și examinarea dosarelor candidaților în cadrul concursului pentru...

Statele Unite îşi vor revizui termenii cooperării cu Georgia şi introduc restricţii de vize

Statele Unite îşi vor revizui întreaga cooperare cu Georgia după ce parlamentul acestei ţări a adoptat o lege controversată privind "influenţa străină", a anunţat joi seara secretarul de stat Antony Blinken, relatează AFP şi Reuters. "Astăzi lansez o revizuire completă a cooperării bilaterale dintre Statele...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica