Aventura în care s-a antreat ambasadorul UE!

Sergiu Mocanu a venit cu un comentariu la prestația președintelui ales, dar și la presiunea organizată asupra Curții înainte de a fi luată hotărârea din 23 februarie 2021.

”Curtea Constituțională avea o chestiune foarte ușoară de rezolvat – să declare Decretul președintelui neconstutițional. Această misiune a CC a devenit una extrem de complicată, dacă judecăm după presiunile politice care s-au făcut asupra CC.

Nu înțeleg, cum a putut să fie construită fără structuri origanizatorice, cum a putut să fie construită o întreagă mânărie a societății civile, numiți juriști, televiziuni care au exercitat o presiune permanentă și crescândă asuprea Curții Constituționale.

Aventură, în care s-a antreat și ambasadorul Uniunii Europene!

Aventură, în care s-a antreat și ambasadorul Uniunii Europene!

Eu am impresia că Maia Sandu, din punct de vedere politic și intelectual, este o bicisnică, spune Sergiu Mocanu.

Emoția ridicată până la paroxism a Maiei Sandu nu are explicații politice sau sociale. Mai degrabă, ea pare a fi un personaj public preparat ca o pârjoală pe tigaie. Exact asta a făcut cominternul din Societatea civilă – boțanii, natașei, etc.

Trișorii fac formele să mintă și care au învățat să modeleze lucrurile așa, de parcă nu mai există nici un studiu, nici o instituție a societății civile mai valabilă decât a lor. Și aceasta o spune toată presa, o spune tot cominternul lor – ”dle, BOP a spus!!!”

Și cum ea, bicisnica să nu creadă în ceea ce i se spune, când BOP îi dă cu o zi înainte de decizia CC, îi dă 48%, fără diasporă? Păi, în asemenea condiții, Maia Sandu s-a văzut un monstru, un crocodil, un dinozaur, iar toți ceilalți erau o nimica toată, a comentat Sergiu Mocanu în emisiunea sa de pe YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *