Maia Sandu: E nevoie urgent de o evaluare externă

Boțan spune că Sandu ar fi discutat cu partidele dacă nu existau deputați toxici. Este nevoie să stabilim arii protejate de stat. Analistul recunoaște că Maia Sandu trebuie protejată și izolată pentru a nu se intoxica.

Între timp, președintele a recunoscut repetat că la Preșidenție e nevoie de o evaluare externă. Sunt consilieri care trebuiesc evaluați.

Președintele țării, Maia Sandu, sub lozinca „eliberăm statul capturat” încearcă să captureze țara. Opinia a fost expusă de către fostul judecător la CEDO Stanislav Pavlovschi și ex-vicepremierul Alexandru Muravaschi la NTV Moldova.

“Aceste argumente, că trebuie să eliberăm statul capturat, sunt false și sunt folosite pentru a ascunde adevăratul scop de a recaptura statul. Dacă să spunem lucrurilor pe nume, asta se întâmplă acum”, a declarat Pavlovschi.

“Cea mai mare greșeală pe care o face președintele Maia Sandu este excluderea oricărui dialog cu forțele politice, consideră Muravschi.

Ei nu au aliați și nici nu și-i doresc. Ei nu vor să ducă un dialog cu forțele politice. Sandu are o idee fix, de a captura toată puterea în stat”, a mai spus Alexandru Muravschi.

Comunicăm